Wiedźmin [1178]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

a po co mam kupowac oryginalna plyte jesli nie wioedzialam czy wogole mi pojdzie na komputerze? owszem kupie oryginalna, a le dpoiero gdy bede miec odpowiedni komputer.
  • Anonim

Nie można było tak od razu?
    Ja tu się męczę nad odpowiedzią a tu pojawia się komunikat o kolejnym poście...
    Argument dobry (tak można sobie sprawdzić wymagania gry ale i tak może nie działać) Dobra trzymamy za słowo co do zakupu.
    Co do poradnika to google naprawdę nie boli... peb też nie.

http://rapidshare.com/files/6855875...
    Dodatkowo jest siedem tomów z serii o Wiedźminie

• Anonim

dziekuje xD
  • Jedi Przemo

wpisy do kasacji, a użytkownik do zbanowania...
  • Anonim

łe? czemu?
  • Jedi Przemo

bo my tu nie propagujemy piractwa!
  • Anonim

jakiego piractwa ? to, że mam jedna gre nieorygilanla z powodow ktore napislam wyzej to nie oznacza ze wszystko mam pirackie. zaaaal
  • Jedi Przemo

ok, to ja ukradnę samochód, zeby zobaczyć jak mi się nim jeździ, jak mi się spodoba to może kupię, aja nie to trudno. a to, zeby sprawdzić czy gra bedzie chodzić na komputerze danym to wystarczy sprawdzić wymagania sprzętowe! KUP SOBIE ORYGINAŁ ZŁODZIEJU!!!
  • Anonim

hahahaahhh

chyba nie umiesz czytac

zauwaz ze napisalam ze kupie oryginal, przy zakupie nowego komputera. a po co mam kupowac teraz, kiedy i tak mi nie pojdzie? zalosne troche.
  • Jedi Przemo

to po cholere Ci poradnik, skoro grac nie możesz??
  • Anonim

a skąd wiesz ze nie pytam się w czyimś imieniu? no właśnie. wiec może nie oceniaj tak od razu.

żegnam.
  • Jedi Przemo

1. bo ten ktoś sam mógłby się o to spytać
    2. to oznacza, ze ten ktos inny ma pirata, a Ty to propagujesz, za co grozi ban
    3. wątpię, zeby ktoś w to uwierzył, bo dziwnym cudem w 90% przypadków, gdy pirat nie wie czymś się bronić to mówi, ze to dla kogoś
  • Piotrek

w pełni popieram kolegę.
  • Пиотрек М.

A ja też się zgodzę.
    Rozbija mnie pytanie: "co złego w piracie?"
    Cholera, ponad pięćdziesięciu ludzi męczy się dniami i nocami przez kilka lat, wydają kawał dobrej gry za niecałe 100 zł, a ty kradniesz. Czy to nie jest złe?
  • Jedi Przemo

już mi sie nie chciało kłócić, ale ostatni na innym gronie stoczyłem batalię a propo piratów i po prostu przytaczanie ciagle tego samego byłoby bezsensowne
  • Anonim

No cóż jest w tym trochę racji jednak...
    Ty też możesz mieć pirata ale twierdzisz że masz oryginał. Koleżanka napisała że ma pirata ale ma zamiar kupić oryginał. Jeśli założymy że nie ma zamiaru kupić to sądzisz że Twoje straszenie gorzenie itp. spowodują że przestanie mieć pirata?

"wpisy do kasacji, a użytkownik do zbanowania... "
    Mocny argument mający na celu przekonanie użytkownika do zakupu oryginału... Wręcz nie do podważenia.
    O zaletach gry oryginalnej nie warto wspomnieć?

"zeby sprawdzić czy gra bedzie chodzić na komputerze danym to wystarczy sprawdzić wymagania sprzętowe"
    To może taki przykład:
    pan X posiada kartę NVIDIA GeForce 4 i nie działa mu gra
    W wymaganiach jest Geoforce 3 lub wyższa. Czemu nie działa? O_o
    Bo nie obsługuje shaderów...
    Zdarza się też że z jakiegoś powodu pomimo spełniania wymagań nie chce działać...
    Co do dema (jeśli gra takie posiada) to czasem demo jest super świetne i ciekawe a gra kiepska.

Jeśli chodzi o mój post z poradnikiem to można się przyczepić o to że nie ten dział.

Jeśli ktoś chce wdać się ze mną w dyskusję na ten temat to przypominam o wolności słowa i kulturze.
  • Jakubbu Yogensha

Ja popieram w 100% poprzedników, piracenie zabija rynek PC!! I nie zdziwcie się gdy za parę lat spojrzysz na półkę w sklepie a tam tylko tytuły na Xbox-a i playstation, dlaczego tak? bo wydawcy się wypną na nas graczy PC. Już można przeczytać o Gears of War 2 które było bardzo prawdopodobnym iż wyjdzie na pieca a teraz mamy już potwierdzoną informacje że takiej wersji nie będzie właśnie przez piratów.
  • Пиотрек М.

Mylisz się, GoW2 będzie na kompy, ale będzie miał niezłe opóźnienie.
    To samo z GTA IV. Też nie wiadomo było czy będzie na kompa, ale jednak się zlitowali, inna rzecz, że to tylko konwersja z konsol, ale lepszy rydz niż niż nic...
  • Jakubbu Yogensha

Rozczaruje Cię, informację o tym że takiej gry nie będzie podał Cliff Bleszinski z Epic. Więc nie wiem z kąt Ty nagle masz info o tym że taka gra powstanie.
  • Anonim

Jego wypowiedź nie świadczy o tym że przez piraty nie wypuszczą wersji na pc...
    Zresztą nie wiem co ludzie widzą w tych konsolach a zwłaszcza w x-pudełku...

Wróćmy lepiej do tematu wiedźmina... Ewentualnie do tematu piratów...
| |

Mylicie niebo z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu. Fani Wiedźmina jednoczcie się! ^^

Fotki

Miejsca grona (0)