Wiedźmin [1178]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Chaos- Arcy Triceratops

Jeśli masz najnowsze stery i nie działa to spróbuj skonfigurować go ręcznie pogrzeb troszkę w opcjach gdyż wiedźmin odpala się na wysokich z buta
    skonfiguruj ustawienia do najmniejszych i potem włącz grę.
  • Moussilou

Dzięki za pomoc, już sobie poradziłem;). Dopisałem w linii komend w skrócie
    -dontForceMinReqs i gitara. Może na gram na najwyższych detalach, ale jest zupełnie przyjemnie i jestem już w II rozdziale.
  • Jedi Przemo

a jakie drogi wybieracie? ja skończyłem w październiku na zakonnej i sobie tak myślę, że zagram teraz na neutralnej
  • Anonim

Ja wybrałem drogę neutralną, jestem już przy końcówce. A co do mojego komputera to athlon 2500 XP podkrecony do 3200 geforce 7600 gs i 1gb ramu gram na full detalach trochę długo sie wczytuje ale przycina sie tylko w wyzimie handlowej i starej wyzimie
  • Jedi Przemo

Ludzie obczajcie! przechodzę 2 raz. walka z Bestią. sam początek, walą w nią Aardem ona jest ogłuszona a ja ją dobijam! myślałem, że padnę :D
  • Anonim

Jak wam się długo lokacje wczytują to ściągnijcie patcha 1.2 mi sie wczytują duuużo szybciej; D
    A tak to jestem w 2 akcie na bagnach.
  • Anonim

hm, mnie wcale to wczytywanie nie denerwuje. Mam nowego kompa i na full detalach gram, no i nawet nie chcialo mi sie "pacza" :) sciagac
  • Anonim

grę przeszedłem po stronie elfów
  • CAPONE

ja przeszedlem...po stronie ludzi i stwierdzam ze jak cala rozgrywka bylem zachwycony tak koneic to totalna tragedia i te szumne zapowiedzi o wyborach, decyzjach....eh szkoda gadac.
  • Ola

mi się gra strasznie podoba, czasami też gram na tel. w wiedźmina
    gra w komórce wiadomo jaka jest ale na autobus w sam raz.
  • Chaos- Arcy Triceratops

ja mam głupi problem nie mogę znaleźć 10 sefiry mam już sefiry tak :

1 od śledczego
    3 z posągu melitele
    1 od kalksztajna
    1 z kuroliszka
    1 od tego krasia co go w więźieniu zamykajom chyba vivaldi
    1 od Vaski
    1 z jaskini
    i nie wiem gdzie ostatnia
  • Marffa

Ja dopiero dostałam się do Wyzimy, ale gra się całkiem sympatycznie.
    Tak właściwie, to grafika nie jest ósmym cudem świata. Bardzo dobra, owszem. Ale brakuje mi jakichś... no nie wiem... Zachowań? Naturalnych ruchów podczas rozmowy. Rzadko się zdarzają.
    Ale filmiki pierwsza klasa.
    No i ładowanie lokacji. Głupi domek się ładuje i ładuje... No ale cóż, warto czekać.
    Z Bestią nie mogłam sobie poradzić... W końcu kazałam im spalić Abigail. I wtedy się udało. Ona i tak ginęła przy pierwszym zetknięciu z barghestami...

Generalnie jest to chyba najlepsza gra w jaką grałam. Jak na razie.
  • Moussilou

Jeśli chodzi o ładowanie się lokacji, to ściągnij sobie patch 1.2. Ogólnie znacznie przyśpiesza grę (ładowanie, zapisywanie itp.).
    O to link --> http://www.gram.pl/pliki_szczegoly....
  • Jedi Przemo

>Chaos Hunter napisał
    >ja mam głupi problem nie mogę znaleźć 10 sefiry mam już
    >sefiry tak :
    >
    >1 od śledczego
    >3 z posągu melitele
    >1 od kalksztajna
    >1 z kuroliszka
    >1 od tego krasia co go w więźieniu zamykajom chyba
    >vivaldi
    >1 od Vaski
    >1 z jaskini
    >i nie wiem gdzie ostatnia

ostatnią dostaniesz od Rajmunda (detektywa) bo wykonaniu zadania Lista podejrzanych
  • Anonim

>ostatnią dostaniesz od Rajmunda (detektywa) bo wykonaniu
    >zadania Lista podejrzanych

Napisał, że dostał od śledczego :)

Chaos Hunter: masz w przewodniku dołączanym do gry
  • diablo

ja gram:) jestem pod koniec drugiego aktu:)
  • diablo

ostatniom dostaniesz jak zabijesz golema:)
  • 05t!n

Na znajdowanie wielu przedmiotów fabularnych nie trzeba pytać na forum/gronie, wystarczy w dzienniku w zakładce "zadania" kliknąć "pokaż na mapie". Choć nie mówię, że zapytanie tutaj to zły pomysł :)
  • Ja właśnie przeszedłem grę po raz drugi i jestem zachwycony.
    Fabuła jest niestety bardzo liniowa, ale to jak ją przechodzimy już nie.
    Tak więc główne wydarzenia w historii tego świata zawsze są te same, ale w zależności jak gram, to obserwujemy jest z różnych stron, pomagając różnym frakcjom. Filmik outro jest zawsze ten sam, ale zakończenia gry są różne. Trudno powiedzieć której jest najlepsze, bo w rezultacie, wszystkie mają dobre i złe strony.

UWAGA, gra ta ma jedną wadę, po jej przejściu (które zajmuje jakieś 4 dni ciągłej gry) mam ochotę grać dalej! :P
    Podobno jakoś na dniach CDPojekt RED ma ogłosić swoje dalsze plany, chodzą słuchy o jakimś dodatku do gry :D
  • Jedi Przemo

nie o dodatku tylko o tym, że niedługo wyjdzie program do modyfikowania Wiedźmina
| |

Mylicie niebo z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu. Fani Wiedźmina jednoczcie się! ^^

Fotki

Miejsca grona (0)