Wiedźmin [1178]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ramiro

Gra wyśmienita, lecz widze ze wiele osob ma problem z dlugim wczytywaniem sie lokacji. CDP Red powinien to jakos poprawic. U mnie na Radku 9550 (niby gra ma na niej nie dzialac xD), 512 MB ramu i Sempronie 2600+ nie dziala tak źle. Troche sie tnie(wina słabego kompa) no i dlugie ladowanie lokacji (o czym juz wspomnialem).
  • Anonim

W czytywanie lokacji u mnie nie wygląda tak źle choć 1GB ramupoprawiło by to znacznie. Krótko mówiąć gra jest warta każdej złotówki jaką na nią wydałem. Jedyne co mnie wqur... to ta przekląta Bestia :/ Właśnie do niej dotarłem i nie mogę jej zasiepać ://
  • Ramiro

ładowanie u mnie dlugo trwa, ale mam nadzieje ze jak dorzuce 1 GB to bedzie lepiej. denerwujace jest tez rozgrzewanie sie gry przez dlugi czas. mi po ok. 3 godzinach malo sie zacinala (mam bardzo slabego kompa) a i czas ladowania sie zmniejszal.
  • Glani

Ej no chlopie nie spodziewaj sie cudow po swoim kompie ta gra ma naprawde spore wymagania a z tego co piszesz to masz kompa ponizej jej minimalnych i to sporo ponizej.
  • Henrietta

no tak.. ale przecież długie ładowanie się gry jest spowodowane silnikiem gry Aurora. Za wolny wykupili; )
  • Anonim

nie ma kolejnego patch'a, więc pewnie chłopaki siedzą i go piszą lepiej; )
  • Ramiro

komp spokojnie wystarczy do grania, gdybym mial wiecej ramu na minimalnych detalach moglbym grac komfortowo, lecz po ok. 1,5 godz. grania juz mi dobrze dziala i nie narzekam.
  • Ramiro

>Gl4n1 napisał
    >Ej no chlopie nie spodziewaj sie cudow po swoim kompie ta
    >gra ma naprawde spore wymagania a z tego co piszesz to masz
    >kompa ponizej jej minimalnych i to sporo ponizej.

Glani, nie kozacz tutaj bo i tak musisz grac na wylaczanej trawie :P
  • macuniowiesz

Właśnie wczoraj przeszedłem...kapitalna gierka!!!Fakt, lokacje wczytują się dosyć długo, no chyba że wchodzimy do wszelkiego rodzaju pomieszczeń i domostw - wtedy jest szybciej. 14 dni grania, średnio po 5,5 godziny to daje jakieś 80 godzin...gra zajebista, parę momentów utkwi mi w pamięci na zawsze, szczególnie rozprawa z Zeuglem w kanałach - czegoś takiego nie widziałem, fabuła pierwsza klasa aczkolwiek wiadomo, do Tormenta jej troche brakuje :), ale na prawdę historia wciąga, w tą grę po prostu chce się grać!!!Chłopaki odwalili kawał dobrej roboty, oczywiście są błędy natury technicznej, ale to zawsze się zdaża. Szczególnie mile wspominam zetknięcie się z gajem druidów, grafika przepiękna, z pewnym wilkołakiem i Zeuglem...ale nie chcę tutaj zdradzać szczegółów tym co gry jeszcze nie przeszli, liczę na to, że na zachodzie gra się spodoba, co zresztą już widać po wstępnych pierwszych opiniach graczy i serwisów. Athlon 3000+, 1,5 GB ramu 667 Mhz, radeon X1950 pro i gra chodziła bardzo ładnie...na otwartych przestrzeniach byłem zadowolony w 95%, lekkie przeskoki były, natomiast w zamkniętych lokacjach sprzęcik sprawował się pierwszorzędnie...ach...szkoda , że tak szybko się to skończyło (ok 80 godzin)...może wyjdzie dodatek? :) pozdrawiam
  • macuniowiesz

PS. szczególnie rozbrajają mnie dialogi i monologi w grze...do ulubionych należą : "co słychać? - stare kurwy nie chcą zdychać"..."eeech, pochędożyłbym", "dupa mnie swędzi" i oczywiście "pada deszczyk pada, pada sobie równo...." :)
  • Gimli

>MACuniowiesz!!! napisał
    >PS. szczególnie rozbrajają mnie dialogi i monologi w
    >grze...do ulubionych należą : "co słychać? - stare kurwy
    >nie chcą zdychać"..."eeech, pochędożyłbym", "dupa mnie
    >swędzi" i oczywiście "pada deszczyk pada, pada sobie
    >równo...." :)

Heh do tego jeszcze: Na pohybel i swędzą mnie jaja..
    Z postaci To Shani wyszła GENIALNIE, Szczególnie w 2gim akcie wieczorkiem jak jest w domciu w bieliźnie... ech Chyba się zakochałem; p
  • Brzydki, Zły i Szczery

włąsnie przed chwila przeszedłem wiedzmina ! gra MISTRZ ! jedna z lepszych w ktore grałem ! co prawda w niektorch lokacjach miałem problem i gra mi sie cieła ale poza tym naprawde geniusz zła ! to co podobało mi sie najbardziej to sekwencje walki, poprostu genialne ! ^^
  • Spider

Acha, twórcy powiadają że sprawa dekoltu Triss wyjaśni się w fabule.
  • Anonim

> Acha, twórcy powiadają że sprawa dekoltu Triss wyjaśni się w fabule.

Ciekawe czy wjaśni się też dlaczego koty nie lubią Geralta :P
  • ME

V akt katuję i jak na razie ani dekolt ani antypatia kotów nie została wytłumaczona; ) Po V akcie jeszcze epilog, może tam; )
  • Anonim

fajna gierka tylko ja sie zaciełem w piwnicy z ludzmi scoia'tel nie mam mikstur i z zygfrydem probuje ich pokonac moze da ktos rade jak ich pokonac bez mikstur ?:)
  • Jedi Przemo

wątpię żeby się dało, używaj często znaku aard
  • Anonim

gra jest zajefajna, dorownuje KotOR-owi moze ktos gral?
  • Glani

W dwójeczkę gralem ^^ I tez mysle ze dorownuje KotOR-owi chociaz w sumie to zupelnie dwie inne gry bo w Kotorze praca zespolowa czlonkow druzyny byla wazna, a Wiedzmuch to samotnik. Poza Tym Wiedzmin to bardziej Hack'n Slash a KotOR to taki RPG bardziej hmmmm strategiczny ? ^^
  • Jedi Przemo

moim zdaniem nie można za bardzo porównywać tych gier, chociaż moim zdaniem obie ą zajefajne
| |

Mylicie niebo z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu. Fani Wiedźmina jednoczcie się! ^^

Fotki

Miejsca grona (0)