Wiedźmin [1178]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

??
  • Boi

Grałem. Lokacje strasznie długo mi się wczytują, ale ogólnie gra jest świetna, przynajmniej dla mnie.
  • Anonim

Dopiero zaczołem i mam na dzieńdobry jedno zastrzeżenie (na razie) Triss, przecież po Sodem ona nie nosiła dekoltu a w grze?! Osobiście nie mam nic przeciwko...; )
  • Jedi Przemo

wiadomo; ), a ja miałem we wrześniu wymieniane części i działa bezproblemowo
  • Glani

No ja tez mam to jedno zastrzezenie - dlugie wczytywanie sie lokacji. Przydalo by sie te 1 GB ramu wiecej ehh...
  • Boi

a ogólnie jakie macie wrażenia, bo ja nie żałuje ani złotówki wydanej na Wiedźmina.
  • Anonim

no fabuła super grafika też super w ogóle gra udana
  • piotrek

według mnie super giera, wciaga nie miłosiernie... ale faktycznie najwieksza wada to te długo ładujące sie lokacje :/ ale mimo tego miód !!!
  • Anonim

Wczytywanie lokalizacji to problem niezależny od ramu... chyba tu chodzi o rozpakowywanie czyli procesor.

A gram, z małymi zastrzeżeniami, jest świetna, dobry klimat wytworzyli. Choć nie skończyłem, czekam na dodatki czy kontynuacje, bo na pewno będzie, przy ograniczeniu świata do tak małej lokalizacji...
  • Glani

Ta gra to czysty miod, dawno nie gralem w takie cudo.
  • Anonim

> Ta gra to czysty miod, dawno nie gralem w takie cudo.

Może i masz rację, ale strasznie mnie wnerwia bo "skacze" nomalnie jak Małysz. No i jeszcze jest sprawa baaaaardzo długiego wczytywania sie gry i wychodzenia z niej, pomimo patcha oczywiście.
  • Jedi Przemo

a u mnie wszystko działa dobrze :)
  • Henrietta

gra piękna i ledwo można się od niej oderwać. Wreścię nasi Polacy sie do czegoś przydali! ma wprawdzie kilka błędów, ale i długie wczytywanie można wybaczyć.. mówiąc krótko kto nie grał niech żałuje.
  • Anonim

>Jedi Master napisał
    >Może i masz rację, ale strasznie mnie wnerwia bo "skacze"
    >nomalnie jak Małysz. No i jeszcze jest sprawa baaaaardzo
    >długiego wczytywania sie gry i wychodzenia z niej, pomimo
    >patcha oczywiście.

Wina kompa, ja mam 2GB ramu i to jest tak na styk, gra sama zjada gdzieś 1,5GB więc jak nie masz tyle wolnego, plansze ładują się okropnie długo... a skakanie, to też wina kompa, mi chodzi płynnie.
  • Glani

Co Ty nie powiesz... Ja myslalem ze to wina Papierza ehhh... teraz wszystko jasne.
  • Anonim

>Gl4n1 napisał
    >Co Ty nie powiesz... Ja myslalem ze to wina Papierza ehhh...
    >teraz wszystko jasne.

Zbędna ironia.
  • Anonim

>Sędziwój napisał
    >Wina kompa, ja mam 2GB ramu i to jest tak na styk, gra sama zjada gdzieś 1,5GB więc jak nie masz tyle wolnego, plansze ładują się okropnie długo... a skakanie, to też wina kompa, mi chodzi płynnie.

Więc objaśnij mi misrzu cóż za defekt mego złoma powoduje te skakanie. Czekam niecierpliwie.
  • Anonim

>Jedi Master napisał
    >Więc objaśnij mi misrzu cóż za defekt mego złoma
    >powoduje te skakanie. Czekam niecierpliwie.

Jasnowidzem nie jestem.
  • Glani

lol Jedi po prostu podaj jaki masz sprzet to CI powiemy :] Chyba ze to jakis defekt Twojego sprzetu :]
  • Anonim

Gra świetna, lecz niestety długo sie ładuje. Mimo to, najlepsza polska gra w historii.
| |

Mylicie niebo z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu. Fani Wiedźmina jednoczcie się! ^^

Fotki

Miejsca grona (0)