-
Frau Aluminium
Jak w temacie. Co myślicie o utworze polskiego zespołu Vader? "Sword Of The Witcher" zostało stworzone na potrzeby gry o Wiedźminie.
Link do teledysku:
http://pl.youtube.com/watch?v=A3GEP...
Ja osobiście uważam, iż utwór jak najbardziej pasuje do Wiedźmina. I że chłopaki z Vader'a fajnie grają... :] -
Synka
i ja także tak uważam,
w większości oddaje klimat wiedźmina, i mi się podoba. :)
a ktoś słyszał może całą płytę z muzyką do wiedźmina?
-
Kudłaty Dreadmaker
-
-
Frau Aluminium
Nie, całej płyty nie słyszałam, ale na stronie http://www.thewitcher.com/community... w dziale Media w zakładce Muzyka można posłuchać muzyki z Wiedźmina. I stamtąd można ją też ściagnąć... To głównie muzyka celtycka i słowiańska... Magiczna... -
Ero-Sennin
-
Anonim
-
Frau Aluminium
Bo jest taki... wiedźmiński...?; ] A tak serio, może do tekstu bym się przyczepiła, ale nie mam serca do tego...
Heh... "...see magic in my eyes..." -
maciek !
I'm the lord,
and,
master of the sword,
Jeśli dobrze słyszałem. Rymy trochę jak z przedszkola :P Mnie to nie przekonuje. -
Frau Aluminium
"I am the Lord and Master of the Sword. See Magic in my eyes, That Force became my endless curse. Witcher is my name, adrenaline burns me inside. All Spirits from the Past protect the souls which never rest..." - to tekst refrenu. Osobiście uważam, iż Jaskier napisałby lepiej... :D -
Chaos- Arcy Triceratops
-
Frau Aluminium
Jest też ścieżka dźwiękowa inspirowana grą. Słyszeliście? Co o niej myślicie?
Osobiście najbardziej spodobała mi się chyba piosenka zespołu Skowyt - 'Running away'. -
Ero-Sennin
-
Frau Aluminium
Napisałam, że ta jedna najbardziej, co nie znaczy, że inne są do niczego, bo większość to fajne kawałki. -
-
Poetycka Dolina 2011
Fanem Vadera nie jestem, ale tek kawałek całkiem fajnie im wyszedł. W połączeniu z animacjami z intra do gry robi pozytywne wrażenie :) -
Arkham
Moim skromnym zdaniem tekst piosenki może kandydować o nagrodę najgłupszego tekstu wszech czasów. "I am the Lord and Master of the Sword"
Bezcenne poprostu. I Geralt nie ma na imię Witcher..:p -
Frau Aluminium
-
Anonim
hm klimat i brzmienie moze całkiem wpada w ucho ale nie mogę sie zgodzić z tym że teledysk jest wszechczasów albo choćby tekst piosenki... eh. kiep.
moim zdaniem powermetalowa tandeta.
pozdrawiam! -
Anonim
ps: inne kawałki muzyki inspirowanej na grze są na o wiele wyższym poziomie.
nie mam tu na mysli soundtrack'u tylko ten drugi zestaw muzy dostepny w Empikach i sklepach z płytami cd. -
Anonim
Dla mnie także jest to świetny teledysk, utrzymuje tą sferę tajemniczości i mroku po prostu cacy :) i love that -
Alas
tekst do dupy
muzycznie ok
teledysk daje rade
sumując- mogło być gorzej; -)