Wiedźmin [1178]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • BUDYŃ

Zapomniałem jak się nazywa ten miecz akurat teraz ale jak Geralt pyta Yarpena co znaczą runy na nim a Yarpen że to jakieś tam zaklęcie a znaczy
    NA POCHYBEL SKURWYSYNOM
    To było boskie
  • Anonim

Jak coś najświeższego, to może z gry. Na dodatek kategoria "odzywki".
    W trakcie rozmowy z Baraniną:
    -Co słychać?
    -Stare k**wy nie chcą zdychać!
  • Jestem Sorry

nieśmiertelne 'nie ucz dziada charchać!' :D
  • Los viven caballeros

Tussaint. Geralt z rycerzem szachownicy idą do karczmy:
    "Jak mawia Jaskier: może i są inne motywacje do zarabiania pieniędzy, ale ja ich nie znam."
  • weeeź

A mi podoba sie tekst Jaskra jak uciekał przed szpiegami po dachach i chciał wejść przez okno do Geralta domu wtedy Geralt mu nie pozwolił a Jaskier na to ,,a co teraz teraz robisz chędożysz aktualnie?,, oczywiście Jaskier wszedł przez okno i co sie okazało? Geralt robił to i owo z Shani. Nie wiem czy dobrze to opisałem ale wydaje mi sie że tak :) pozdro
  • Paulina

"Jaskier, jesli piles to wytrzezwiej, a jesli nie piles to idz sie napij"

"Jaskier wiadomym mi jest ze masz lat blisko 40, wygladasz na blisko 30 wyobrazasz sobie ze masz lekko ponad 20 a zachowujesz sie jakbys mial niecale 10"

xD
  • mała

"-Kompania mi się trafiła-podjął Geralt,kręcąc głową.-Towarzysze broni!
    Drużyna bohaterów!Nic,tylko ręce załamać.
    Wierszokleta z lutnią.Dzikie i pyskate pół driady,pół baby.Wampir,
    któremu idzie na pięćdziesiąty krzyżyk.I cholerny Nilfgaardczyk,który upiera się,że nie jest Nilfgaardczykiem.
    -A na czele drużyny wiedźmin,chory na wyrzuty sumienia,bezsiłę i niemozność podjęcia decyzji-dokończył spokojnie Regis..." ^^
  • Jo.On

Amie sit to spodobalo (nie pamietam jak to dokladnie szlo :P) :
    ,,Nie poznalbys swojej rzyci, nawet jakby wyskoczyla z krzakow i ci sie przedstawila!"
  • Anonim

Najbardziej płakałam ze śmiechu jak Regis się odzywał:) A tak poza tym to Yarpen i s-ka mieli niezłe teksty...
  • Mary Ω

,,ty jaskier jak coś powiesz, to nie wiadomo - smiać się, płakać, czy cię w dupe kopnąć"

,,-tylko nie powtarzaj tego przy mojej żonie.
    -chodzi ci o to że rzuciłem widelcem w szczura?
    -nie. chodzi mi o to, że trafiłeś chociaż było ciemno."
  • Simon

"rycerz hendorzony, trzy lwy na tarczy, dwa srają a trzeci warczy".
    to było świetne:p
  • Anonim

Stare zaklęcie: "IDŹ I WYCHĘDOŻ SIĘ SAM!"=)
  • Jedi Przemo

to był egzorcyzm

Mnie się podobał też dialog z gry, a propo mieczy Wiedźmina:
    -Żelazny jest na ludzi, a srebrny na potwory tak?
    -Nie, oba są na potwory...
  • >>D@V!D<<

KAZDY SZERMIERZ DUPA KIEDY WROGOW KUPA - NAJFAJNIEJSZE
  • Anonim

No dobra - egzorcyzm=)
  • Wh!speR

Cała saga jest zajebista. Z tekstów to podobają mi się wszystkie wypowiedeziane przez krasnoludy :D A to jeden wypowiedziany przez jednego z wiedźminów do Ciri po opisie treningu na grzebieniu: "dobrze, a teraz zdejmij opaskę" no myślałem ze padne :D
  • Wh!speR

A miecz to bvył bodajże sihil (ale nei jestem pewien)
  • Agnieszka

Jeszcze byl jeden taki tekst w Kaer Morhen jak Ciri cwiczyla z Lambertem:
    "uwazaj po potluczesz sobie... kobiece atrybuty" (nie pamietam czy to tak szlo)
    :P
  • Monika.

"- Kompania mi się trafiła- podjął Geralt, kręcąc głową. - Towarzysze broni! Drużyna bohaterów! Nic, tylko ręce załamać. Wierszokleta z lutnią. Dzikie i pyskate pół driady, pół baby. Wampir, któremu idzie na pięćdziesiąty krzyżyk. I cholerny Nilfgardczyk, który upiera się, że nie jest Nilfgardczykiem.
    - A na czele drużyny wiedźmin, chory na wyrzuty sumienia, bezsiłę i niemożność podjęcia decyzji- dokończył spokojnie Regis.- Zaiste proponuję podróżować inkognito, by nie wzbudzać sensacji.
    - I śmiechu- dodała Milva."

Boskie; D

I lubie jeszcze jak (to chyba Dijikstra o ile dobrze pamiętam) wypowiada się o wieku Jaskra; D
  • Arab

Podczas gry w karty krasnoludów:
    -Panna!
    -Wyżnikiem po niej! Panna wydymana!
| |

Mylicie niebo z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu. Fani Wiedźmina jednoczcie się! ^^

Fotki

Miejsca grona (0)