-
Anna
-
Kaku
"rozum tego nie ogarnia powiedział król patrząc do nocnika"
"mylisz gwiazdy z niebem odbitym w stawie"
-Piruet, cięcie, parada, odskok, cięcie, piruet, dexter. Ciri koniec na dzisiaj.
-Mogę zejść Lambert?
-Mhm-
-Saltem?-
-No a jak inaczej?-
(po salcie)
-Brawo Ciri. możesz już zdjąć opaskę z oczu....
XD
"uważaj ciri bo jak spadniesz to potłuczesz sobie... kobiece atrybuty
słucham?
A nic nic..."
-
Anonim
"Jesteś kobieta o której mężczyzna może tylko marzyć. Moją tylko moją winą jest to ze nie mam natury marzyciela" -
-
Emejzing Nersiu
Niziołek (zapomniałem imienia ale w czasie pogardy) do Jaskra
Ty Jakier jak coś powiesz to niewiadomo: śmiać się płakać czy po prostu cię w dupę kopnąć :) -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
"-Kompania mi się trafiła- podjął Geralt, kręcąc głową-Towarzysze broni! Drużyna bohaterów! Nic, tylko ręce załamac. Wierszokleta z lutnią. Dzikie i pyskate pół driady, pół baby. Wampir, któremu idzie na pięcdziesiąty krzyżyk. I cholerny Nilfgardczyk, który upiera się, że nie jest Nilfgardczykiem.
- A na czele druzyny wiedźmin, chory na wyrzuty sumienia, bezsiłę i niemożnośc podjęcia decyzji - dokończył spokojnie Regis.- Zaiste, proponuję podróżowac incognito, by nie wzbudzac sensacji.
- I śmiechu - dodała Milva."
:D
\,,/ -
qfrevrvvr
>Lityl Dżizas napisał
>"mylisz gwiazdy z niebem odbitym w stawie"
Jeśli już, to "Mylisz niebo z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu"
Taka mała, acz znacząca poprawka xD to z opaską było dobre, podobało mi się jeszcze " Na pochybel skur..... " xD
-
IL / Mrs.Dalloway
1)Jaskier do rycerza jak go złapali "czemu miny robicie? Ktos wam powiedzial ze jesli zmruzycie oczy i wysuniecie w przod dolna szczeke bedziecie wygladac po męsku? nabrał was ten ktos. Wygladacie na kogos kto od tygodnia nie mial szczescia sie porzadnie wysrac" albo
2)"Kot za nic mial sobie powszechne zainteresowanie, zadarl do pionu tylna noge i skupil sie na wylizywaniu sobie zadka"
3)Regis jak opowiadał, dlaczego nie pije krwi"...chlopi malo mnie nie zatlukli, na szczescie nie wiedzieli jak sie do tego zabrac...podziurawili mnie kolkiem, odrabali głowe, oblali woda swiecona i zakopali. Wyobrazacie sobie jak czulem sie po przebudzeniu..." -
Opium
A mi zapadła w pamięci jedna z piosnek zołnierskich
" Na wojence bywa różnie,
Raz ktos komuś głowę urżnie,
Raz znów dadzą znać o zmierzchu
Że ktoś flaki ma na wierzchu"
Albo :
"-Jaskier! Nie spij w siodle !
-Ja nie śpię. Ja twórczo myślę." -
Anonim
"Zaiste, jak mawiał król Dezmod zaglądawszy do nocnika po zakończonej potrzebie, rozum nie jest w stanie tego pojąć." -
GregOOs
> "Zaiste, jak mawiał król Dezmod zaglądawszy do nocnika po zakończonej potrzebie, rozum nie jest w stanie tego pojąć."
Najlepszy tekst...
no i runy na sihillu :)
-
Anonim
1) Na pohybel sku... -genialne i szczere
2) -Oj Jaskier nie bądź żyła!
-No dobra. Skąd masz mięsko?
-Samo przypełzło! -zawsze mnie o rozbraja xD
3) cała reszta genialnych tekstów. Sapkowski jest po prostu mistrzem -
-
Sol
Pochyliła się nad nim, dotknęła go, poczuł na twarzy muśnięcie jej włosów pachnących bzem i agrestem i wiedział nagle, że nigdy nie zapomni tego zapachu, tego miękkiego dotyku, wiedział, że nigdy już nie będzie mógł porównać ich z innym zapachem i innym dotykiem. Yennefer pocałowała go, a on zrozumiał, że nigdy już nie będzie pragnął innych ust niż te jej, mięciutkie i wilgotne, słodkie od pomadki. Wiedział nagle, że od tej chwili istnieć będzie tylko ona, jej szyja, ramiona i piersi wyzwolone spod czarnej sukni, jej delikatna, chłodna skóra, nieporównywalna z żadną, której dotykał. Patrzył z bliska w jej fiołkowe oczy, najpiękniejsze oczy całego świata, oczy, które, jak się obawiał, staną się dla niego...
Wszystkim. -
MiG
... - Jesteś kobietą , o której mężczyzna może tylko marzyć.
Moją, tylko moją winą jest, że nie mam natury marzyciela ...
-
Sol
-Geraaalt!
Obejrzał się. Ciri stała na szczycie wzgórza, maleńka, szara figurka z rozwianymi, popielatymi włosami.
-Nie odchodź!
Pomachał ręką.
-Nie odchodź!-wrzasnęła cienko.-Nie odchooodź!
Muszę, pomyślał. Muszę Ciri. Dlatego, że...Ja zawsze odchodzę.
-Nie uda ci się i tak!-krzyknęła.-Nie myśl sobie! Nie uciekniesz! Jestem twoim przeznaczeniem, słyszysz? -
ME
"Nagle zrozumiałem, że to, co do niej czuję, to wcale nie miłość, lecz uczucie znacznie bardziej skomplikowane, silne, lecz trudne do sklasyfikowania: mieszanina strachu, żalu, wściekłości, wyrzutów sumienia i potrzeby ekspiacji, poczucia winy, straty i krzywdy, perwersyjnej potrzeby cierpienia i pokuty. To, co czułem do tej kobiety, to była nienawiść."
"Przemyśl moją propozycję. Masz na to całą noc. Myśl, patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu."
Oba Vilgefortza. Oba doskonałe. -
Anonim
"A jakeśmy przed nim zapasy kryc poczęli po sklepach i szopach na trzy spusty zamknionych, to on wściekł się, panie, ryczał, beczał, "uk-uk" wołał, a kiedy on "uk-uk", tedy lepiej nogi za pas. Groził, że...
- ... dupczył będzie - wtrącił Jaskier z rubasznym uśmiechem"
;) -
Freja
- Co ty mi tu prawisz za bajki? - Herbolth spojrzał na niego zezem. - Do mnożenia trzeba dwojga, znaczy się samca i samicy. Cóż to, czy te zeugle lęgną się niczym pchły albo myszy, ze słomy zgniłej w sienniku? Każdy głupek to przecież wie, że nie ma myszów i myszowych, że wszystkie one jednakie i lęgną się same z siebie i ze słomy zgniłej.
- A ślimaki z liściów mokrych się lęgną - wtrącił sekretarz Przegrzybek, wciąż zajęty układaniem monet w słupki.
- Każdy to wie - zgodził się Geralt uśmiechając pogodnie. - Nie ma ślimaków i ślimakowych. Są tylko liście. A kto sądzi inaczej, jest w błędzie.
-
Duzy & Mala
L:A jak byś chciała? Jak kura z grzędy? Jazda skacz. Nie bój się, ubezpieczam cię (...). Ładnie. Jak na dziewczynę, bardzo ładnie. Możesz już zdjąć opaskę z oczu...
:)w tym momencie zawsze przechodza mnie ciarki jak to czytam. nikt nie potrafi tak niesamowicie tego napisac :)