-
Anonim
Ciekawi mnie opinia szanownych gronowiczów na temat gry The Witcher premiera której ma być już 26 tego miesiąca.
Czy owa premiera będzie równie głośna wśród fanów jak premiera filmowa? Czy i tym razem będzie to klapa?... -
ME
Jedyne co można w tej gierce spalić to system walki. Tylko o to się boję, bo cała reszta sprawia wrażenie naprawde dobrze przemyślanego produktu. -
Anonim
mhm wszystkie scriny i filmiki wyglądają bardzo obiecująco. Mam nadzieję ze nie nawalą z systemem walki i z fabułą. -
Anonim
-
-
ME
Ja również, ale nie uznałem za stosowne się tym chwalić. Zresztą dwa dni w tą czy w tą...; ) -
Anonim
Pytałem o gierkę w empiku ale jeśli gdzieś indziej można ją dostać wcześniej to będę ją miał :) -
Anonim
a już sobe zaówiłe dostawe ciekawe tylko czy swym zwyczajem sie spóźni o jakiś tydzień -
Kudłaty Dreadmaker
wiecie co, jeżeli czytujecie CD-Action i uważnie śledzicie powstawanie gry
to wątpię czy można wątpić w jej niepowodzenie. fabuła z tego co czytałem jest niezła i była konsultowana z Sapkowskim, walka też ma być spektakularna, bo była tworzona z polskimi mistrzami miecza. ja osobiście się o grę nie martwie, ona się poprostu uda, co można będzie sprawdzić juz w środę :) -
Anonim
osobiście denerwuja mnie ludzie ktorzy mowia ze to bedzie kolejny polski shit jak nina kroniki agenta, ale ja sadze ze dzieki aurorze gra bedzie wywalona w kosmos i uzska taka renome jak czeska mafia czy ruski stalker -
Kudłaty Dreadmaker
-
Glani
Stalker = shit xP A WIedzmin to bedzie HIT !!! ^^ same Trailery mnie rozwalaly to gra bedzie genialna :] A i jutro albo najpozniej pojutrze bede mial z Preorderka to cudo :D -
Jedi Przemo
na pewno nie jutro, bo wszyscy co zamówili w, którzy mają dostać wcześniej dostaną w środę -
Glani
-
Jedi Przemo
to bądź sobie optymistą, ale na pewno nie dostaniesz jutro bo to ma być firma kurierska a oni raczej nie dostaną już jutro tych gier do rąk -
Kudłaty Dreadmaker
w środę, góra w czwartek - jak zamówiliście to też dostaliście tago maila z gram.pl -
Glani
Przykro mi musze was zawieźć, ale
1 Magazyn: wydanie kurierowi 23/10/2007 11:33:11 Przesyłka wychodząca z sortowni RAD
2 Linehaul: przyjęcie 23/10/2007 08:05:03 Przesyłka wchodząca do sortowni RAD
3 Utworzenie kwitu importowego DPD 22/10/2007 22:24:07 Przesyłka odebrana przez kuriera WA1
4 Magazyn: przyjęcie od kur. 22/10/2007 19:07:22 Przesyłka wchodząca do sortowni WA2
NIe wiem czy dobrze to rozkminilem ale kurier juz ma ^^ -
Jedi Przemo
-
Glani
-
Glani
-
Jedi Przemo