-
Dobi
jezu ja nie nadążąm. ponieważ monika byłą pierwsza jej przypada pytanie; ) -
Anonim
-
Anonim
-
-
Anonim
>:::::::::::: :::::::::::: :::::::: napisał
>jeszcze nikt nie odpoweidzial na moje putanie dot wagi
>sihila!!
Chyba nikt nie wie i raczej nie zapowiada się, by wiedział.:P
Oświeć nas swoją wiedzą.:) -
Dobi
>Davyen napisał
>Hehe, a ja pamiętam! ^^ Sihill miał
>długość 1 metra, rękojeść 30
>cm, ostrze 70.
odpowiedział Davyen ale znał tylko opis miecza - nikt nie zna jego wagi. prosiliśmy przecież Cię o odpowiedź; ) -
Monika.
omg nie cierpie wymyslac pytan :P wole odpowiadac, wiec oddaje pytanie; ] kto pierwszy ten lepszy :P -
Dobi
no Davyen nie rób nam tego!!!
pytanie bardzo prosimy...
bardzo
ktokolwiek?? -
Monika.
-
Anonim
Perłę.
Ale ten prezent był w pewnym sensie od Geralta, bo gdy Oczko wzięła do ręki małżę, Jaskier powiedział, że to jest od Geralta.:) -
Monika.
może i tak, nie mam w domu sagi i piszę z pamięci, a nie wszystko dokładnie pamiętam :P czekamy na pytanie; D -
Anonim
-
Anonim
Wiem, może i głupie pytanie, ale nic lepszego chwilowo nie wymyśliłem.:P -
~The Real Slim Shady:P~
-
-
ahh nie moge wymysleć trudnego pytania:( wiec będzie łatwe:P
Co to jest Kelpie :) -
Dobi
koń na którym Ciri przejeździła pół sagi. pojawiający się w najbardziej potrzebnych momentach. taki super koniu
chyba
dobrze?? -
Monika.
kelpie to potwór morski, który potrafil przybrac postac czarnego konia lub pieknej kobiety a naprawde wygladal jak wodorosty :P -
no caman; p to by było zbyt proste:P Chodzi o samo to imię:) konik je odziedziczył:P wiec pytam co to jest Kelpie??:) -
-
Monika.
omg...... znowu ja........ ja nie chcęęęęęęę! nie mam pomyslow.. oddaje pytanie; ] -
No ok:P wiec pytanko znowu z serii prostych;]
Jak nazywało sie ubranko w którym Geralt musiał iść na bal podczas zjazdu czarownic i czarodziejów;)??