Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Lydia van Bredevoort zgineła na wyspie Thanned (tak się to pisze?) w trakcie walk, które doprowadziły do zniszczenia większości zabudowań tam się znajdujących.
    Podaj skład lekaży ze namiotu szpitalnego, w którym został postawiony akt zgonu Coena. Czyli imię lekarza i jego trzech asystentek. Dla ułatwienia- wszyscy byli rudzi.
  • Dominika

Shani, Iola druga, Marti, Rusty
    (mam nadzieje ze dobrze napisałam:))

Moje pytanie:
    Wymień wszystkie czarodziejki z Loży. :]
  • Anonim

Filippa Eilhart, Triss Merigold, Shaela de Tancriville, Margerita Laux-Antille, Francesca Findabair vel Stokrotka z Doliny, Ida Eman, Yennefer (wykluczona za zwianie z Montecalvo), Assiere var Anahid, Fringilla Vigo, Keira Metz, Sabrina Glessvig. Dwunastym członkiem miała być Cirilla Elen Riannon.
    Wymień imiona władców obecnych na zjeździe w Hagge nad Pontarem. Przed wielką inwazją Nilfgaardu.
  • Adam0404

O ile sie nie myle byli to: Vizimir król Rdanii, Demewend krol Aedirn, Foltest krol Temerii Pontaru Mahakamu i Sodden, Henselt krol Kaedwen, Meve krolowa Lyrii i to chyba na tyle.
  • Anonim

:( musiał gdoś odgadnąć... eee! :D Ale i tak zapomniałeś pytania- czekam!
  • Dominika

To sam napisz pytanie, a ja chętnie odpowiem :D
  • Anonim

Imiona członków krasnoludzkiej eskorty, zaatakowanej przez Scoia'tael w Kaedwen! "Krew Elfów".
  • Dominika

Nie no, bez przesady!! Aż takiej pamięci to ja nie mam:(
  • Anonim

Ooo! To w Krwii Elfów jest, jedyny tom jaki ma, resztę pożyczałem od siostry ciotecznej i szkoły...
  • Dominika

To byli:
    Yarpen
    Yannick
    Xavier
    Paulie
    Regan

Tak??
  • Dominika

Pytanie: Jaki łuk miała Milva??
    (specjalnie dla Pirotechnika:)))
  • Anonim

Brawo!
    Zerrikanka 50-cio funtowa. Maria trafiała z niej ze stu (chyba) kroków wiewiórkę.
  • Dominika

Ślicznie. A gdzie pytanie??
  • Anonim

Zapomniałem.
    Jak się nazywał dowódca Jarre'a w bitwie pod Starymi Pupami? Dla ułatwienia- pisarczyk przyniósł go do namiotu medyków.
  • Dominika

Czyżby to był wojewoda Bronibor??
  • Dominika

Moje pytanko (nietrudne, bo mi się myśleć nie chciało:D):
    Jak miała na imię prapraprababka Cirilli??
  • Anonim

Oj, i tu pamięc zawodzi. To było to elfie babsko, w którym podkochiwał się Avallac'h? Ten koleś z jaskini z fioletowym bizonem i facetem z mega fallusem...
  • Dominika

Nie. Elen z Kaedwen:P Zadaj pytanie.
  • Anonim

Ach, pomyłka! Nie wiem czy będe mógł tu pisać- taki wstyd! :D
    Jak tlumacył się Geralt po incydencie w Ellander, w którym brał udział on i Falwick?
  • Dominika

W której to części było?? Bo nie wiem gdzie szukać... :D
| |

Mylicie niebo z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu. Fani Wiedźmina jednoczcie się! ^^

Fotki

Miejsca grona (0)