-
ulefka
No to moze i ja powiem Dzień-dobry-wieczór jak kto woli:)
Sage przeczytałam tzn skonczyłam czytac jakieś pół roku temu...teraz w końcu dojrzałam (musiałam odczekac po obejrzeniu filmów)do czytania Władcy ...narazie hobbit i jest spoko ale i tak nic nie przebije ASa.Jak tylko Tolkiena skoncze to zaraz wracam do sagi bo się okazuje że jak czytam wasze forum to już duzo zapomniałam... no a przecierz ja kocham sage więc jak mogę niepamietać hę obiecuję poprawe ale to za jakiś czas. Pozdrówki dla wszystkich!!! -
Ceril
Czołem, no co wszyscy "my nie czołem z byle wołem"
<ogólnie wybucha na sali smiech i raptownie wszyscy zaczynają się uśmeichać>
Nie mam dobrej pamięci do cytatów i imion, więc nie napisze na której stronie, kto wypowiedział te słowa i w jakim miejscu, były sa i bedą, a zapamietałam je z prostej sprawy, często ich używałam;D -
Wiedzmin
Później mówiono, że człowiek ten nadszedł od północy od bramy Powroźniczej... i powiedzial czesc:D -
-
Ceril
-
Hagaren
Wiedzin wymiata. Przeczytalem go 2-3lata temu i nie spotkalem lepszej książki. Nawet Tolkien i S. King wysiadają.
I jeszcze dodaje akie entuzjastczne CZEŚĆ
Cytatów nie dam bo nie paiętam. -
Ceril
Po pierwszych trzech tez nic nie pamiętałam, dlatego do kolejnych podchodziłam z kartka i ołówkiem, taka złota mysl na kartce papieru. -
Anonim
temat "Powitalnia"
a więc: witam,
świeżo po powrótnej lekturze sagi
(coś mnie ruszyło żeby znów przeczytać; )) -
charlatan
-
manka
hej ja przeczytalam wiedzmina juz dawno temu ale teraz trafilam na ksiazke ktora ukazala sie pierwsza przed saga tytul wiedzmin jest to ksiazka ktora ukazala sie jeszcze przed mieczem przeznaczenia .i zawiera jedno opowiadanie ktorego nie bylo pozniej prawdziwi fani powinni wiedziec o czym pisze. opowiadanie nosi tytul droga z ktorej sie nie wraca i opisuje rodzicow wiedzmina
"w lewo pojdziesz wrocisz.w prawo pojdziesz wrocisz.wprost pojdziesz nie wrocisz"
pozdrawiam -
charlatan
Zarowno to, jak i opowiadanie "Coś się konczy, coś się zaczyna" było wydane w zbiorze o tym samym tytule po calej sadze. Chyba, ze cos przeoczyłam 8) -
manka
-
Anonim
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, jak on wygląda, Meredith się zwie...
Tyle o mnie... Obecnie nick skasowany, czekam na oferty reklamowe -
Anonim
Witam i pozdrawiam zarazem, wszystkich fanów Wiedźmina, w szczegolnosci tych którzy słuchają Opeth'a :P:). No i tych, którzy w ogóle dużo czytają.
>charlatan napisała:
>Zarowno to, jak i opowiadanie "Coś się konczy,
>coś się zaczyna" było wydane w zbiorze o tym
>samym tytule po calej sadze. Chyba, ze cos przeoczyłam
>8)
było, było, nic nie przeoczyłaś :) co nie zmienia faktu, że na początku wydane były w zbiorze "Wiedźmin". Wygląda na to, że jesteśmy kimś więcej niż "prawdziwymi fanami" :P:) -
-
Anonim
Witam wszystkich, a tych, co nie przepadają za Geraltem (tu ukłon w strone Nilfgaardu) rzeczę: "Odejdźcie i wychędorżcie się sami!" :) -
Elwen'a
a ja powiem, że Jaskier był dupkiem.. a tak to wszystkich lubiłam..; p no może jeszcze pare wrednych bab bym dopisałam xD -
ME
Widze, że nie mylicie nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu. Prawidłowo; ) Pozdrawiam -
Margho
-
mała
-
Emilia S.
-
Spider
Się nie witałem jeszcze; ) Cześć jestem Bartek, jestem nałogowym Wiedźminoholikiem, czytałem sagę 12 razy :)