-
slim shady
-
Anonim
Ja czytałem sagę już trzy razy i się jeszcze nie znudziła - prawidłowo :)
A co do tematu. W najnowszym cd-action jest fajny, sześciostronny artykuł o "dwójce" Wiedźmina, warto przeczytać :) -
Fleur
to ja mam pomysł, zeskanuj i wyślij mi mailem bo nie mam dostępu do takiego rodzaju polskich czasopism :(
Ja nie powiedziałam, że mi się znudziła, bo to niemożliwe, kocham Geralta (och co za wyznania...), ale wole trochę odczekac, zanim po raz setny ją przeczytam :P -
Anonim
http://rapidshare.com/files/3801241...
Zeskanowałem, spakowałem i wrzuciłem na rapida. Ostatnio nie ma nim problemów, więc każdy chętny sobie skorzysta :)
Myślę, że nie będzie trudności z czytaniem, bo zdjęcia są w znośnej rozdzielczości. Więc, miłej lektury; ) -
-
Fleur
Wow... Tak szczerze, to tylko żartowałam z tym skanowaniem :P Ale dzięki wielkie, nie wierzyłam, że komukolwiek chciałoby się to robic :D Pozdrawiam :) -
BarT x]
hello Fleur przecież kilka postów wcześniej jak byk masz link do zeskanowanego artykułu ode mnie;P -
Fleur
-
BarT x]
-
Fleur
-
Anonim
Jak dla mnie kucyk jest fajny. Nie ma w nim nic dziwnego, sam tak kiedyś gdy miałem dłuższe włosy spinałem. To bardzo fajne połączenie rozpuszczonych i spiętych włosów w jednej fryzurze ale co Wy krótkowłosi możecie o tym wiedzieć :P
Zresztą taka fryzura ma większe racje bytu niż rozpuszczone włosy Geralta bo (ponownie co Wy możecie o tym wiedzieć) włosy takiej długości w przypadku większości sportów oraz walki na miecze naprawdę przeszkadzają. Przez całą grę przeszkadzał mi brak opaski którą Biały Wilk zakładał do walki.
Dodam jeszcze że jedyna fryzura u Geralta której nie trawię to ta z komiksu który niestety był na poziomie niższym niż film co było nie lada wyczynem. -
Fleur
Kupiłam grę dzisiaj. Tylko jest jeden, malutki problem... Gra nie działa. Otóż, kiedy wpisuję kod nic się nie dzieje. Launcher się nie odpala. Sprawdzałam na stronie cd project jak ten problem rozwiązać. Niby coś nie tak z ustawieniami systemu, ale mam wszystko idealnie, jak cd project każe. Moja pytanie zatem: jak, do diabła, tę grę odpalić?! -
Marcin
>Fleur napisała:
>Kupiłam grę dzisiaj. Tylko jest jeden, malutki problem...
>Gra nie działa. Otóż, kiedy wpisuję kod nic się nie
>dzieje. Launcher się nie odpala. Sprawdzałam na stronie cd
>project jak ten problem rozwiązać. Niby coś nie tak z
>ustawieniami systemu, ale mam wszystko idealnie, jak cd
>project każe. Moja pytanie zatem: jak, do diabła, tę grę
>odpalić?!
Mnie pomogło zamknięcie wszystkich niepotrzebnych procesów w managerze ( CTRL + ALT + DELETE potem uruchom managera zadań zakładka procesy)
Pozamykałem wszelkie pierdółki łącznie z antywirusem i to pomogło
-
Saphira
Wiem że dawno cisza tu zapadła, ale spróbuję...
Ludzie (i nieludzie :D) jak i czy można zmienić wersję językową Wiedźmin II na angielską (głosy)?
Polski dubbing doprowadza mnie do stanu rozjuszonego zeugla w ściekach Wyzimy.
Czytałam gdzieś, że można ściągnąć angielskie głosy - JAK?
Z góry dzięki za wszelką pomoc!