-
Anonim
-
le kaczoroski
nie wydaje wam sie ze podtytuljest troche ...glupi? chociaz trailer robi wrazenie -
puppet girl
>le kaczoroski napisał
>nie wydaje wam sie ze podtytuljest troche ...glupi? chociaz
>trailer robi wrazenie
Gdyby odnosił się do Geralta brzmiałoby to trochę, hm, zupełnie niepasująco do wiedźmina. Możliwe jednak, że chodzi o zabójcę z outra pierwszej gry. Pozostaje nam czekać na więcej informacji. -
-
Piotrek
Geralt ma idiotyczny kucyk. Poza tym gra prezentuje się dobrze, można się spodziewać genialnego sequela albo totalnej klapy, nie ma opcji pomiędzy. Właściwie nie różni się znacznie od jedynki, to dobrze imo. W końcu po co zmieniać coś, co jest tak dobre? Cały sukces (lub nie) gry opierać się będzie na fabule. Mam nadzieję, że dostaniemy w swoje łapy świetną grę, która powtórzy sukces poprzedniczki.
PS. Wszystkiego najlepszego, Katherine;) -
le kaczoroski
wydaje mi sie ze chlopaki dobrze dali rade z fabula pierwszej czesci wiec nie mam specjalnych obaw przed dwojka. pytanie tylko - kiedy ?! -
Anonim
Jutro. Gazet nie czytasz?!;p
a tak naprawde to jeszcze nie wiadomo...
może w nasdtepne wakacje???? -
Anonim
Zapowiada się ciekawie. Jedyne do czego się mogę póki co przyczepić to włosy. Chodzi o ich wykonanie a nie o kucyk (dopóki nie zrobią mu beznadziejnej grzywki jak w komiksie wygląda fajnie) ale pewnie gdy już gra wyjdzie wszystko będzie dopracowane. Widać że cały czas pracują na tym samym silniku co mnie cieszy bo nawet na 26' monitorze gra wygląda świetnie.
Pozostaje nam tylko czekać cierpliwie na kolejne wiadomości i na samą grę... -
janoo
Podtytuł nie dotyczy Geralta, skąd w ogóle taki pomysł?!
a gra zapowiada się ciekawie. ładna grafika, ciekawy system tego otoczenia, ciekawe środowisko gry. -
puppet girl
>Piotrek napisał
>PS. Wszystkiego najlepszego, Katherine;)
Dziękuję bardzo; )
Powracając do tematu, wierzę, że twórcy nas nie zawiodą. Skoro udało im się stworzyć tak świetną fabułę w pierwszym "Wiedźminie" zapewne wymyślą coś ciekawego i w drugiej części.
Z trailera bardzo podobała mi się możliwość zrzucania przeciwników ze skarpy za pomocą aarda i ten nowy, mniej statyczny sposób prowadzenia dialogów. Szczerze mówiąc nie mogę się już doczekać finalnego produktu :D
-
Marcin
-
Anonim
To mój pierwszy post, zatem witajcie.
Tytuł sequela wiedźmina dla każdego, który ukończył przynajmniej raz "jedynkę" powinien być oczywisty. Sam właśnie po raz drugi przechodzę grę, która teraz, po przeczytaniu sagi, nabiera dla mnie zupełnie nowych barw.
Osobiście jednak nie podoba mi sie "zamknięty" świat, więc liczę że gra będzie przynajmniej udawać, że jest on otwarty, aby nadać grze pewnego rodzaju sandboksowości (genialne w jedynce były bagna, na których "respiły" się potwory).
Liczę również, że - wnioskując po tytule - odwiedzimy wiele różnych królestw, a nie zostaniemy ograniczeni tak, jak było to w jedynce.
Do moich życzeń dochodzi jeszcze poprawa animacji, kamery i sterowania, ale rozpisywać mógłbym się o tym w nieskończoność.
Zaciskam kciuki i czekam na premierę. -
Anonim
-
Anonim
Oho!
Dzieki bardzo za ten filmik!
Widac ze juz nie ma durnych ekranow ladowania podczas wchodzenia do domow. Animacje troszke kuleja, ale grafika jest cudowna! -
-
Badzior
To nie jest ten sam silnik co poprzednio. Wtedy to była podrasowana Aurora, silnik z pierwszej części NWN'a. Ma być coś kompletnie nowego.
Kucyk jakoś nie przypadł mi do gustu, podobnie jak interface i system prowadzenia dialogów. Za małe jakieś te wskaźniczki zdrowia. No i dialogi...ja bym je zostawił jak były w poprzedniej części. Po co zmieniać coś co sprawiło się dobrze? -
Ero-Sennin
Mam tylko nadzieję że wymagania nie będą wiele większe niż w jedynce :P -
Anonim
A mnie wymagania nie interesują. Twórcy zdecydowali się wydać Wiedźmina 2 na wszystkie platformy dlatego kupuję na xpudło. -
Neko
Według CD-A kucyka ma nie być. Chwała im i cześć za to.
Miło by było gdyby premiera była niedługo, ale z drugiej strony lepiej nie pospieszać, niech to dopracują -
Działa
w marcu odbędzie się konferencja CDP na której pokażą nowego Wiedźmina -
Anonim
Zgadzam się Angie. Moim zdaniem dobrze, że CDP stosuję politykę "when it's done" podobnie jak Blizzard, który jeszcze nie wypuścił na rynek "słabej" gry. -
Hamlet
Geralt w tym kucyku rzeczywiscie wyglada jak ciota, czy jakos tak; ) glos angielski tez do dupy. mam nadzieje ze glosy beda jak w pierwszej czesci; )