-
Tuszu
Jesteśmy grupą tworzącą darmowe, fanowskie dodatki do znanej gry Wiedźmin. Są to m.in. nowe przygody według naszych scenariuszy. Zespół liczy ponad 40 osób - pisarzy, grafików, programistów, testerów, a także międzynarodowy zespół tłumaczy. Obecnie jesteśmy w stanie tworzyć własne fragmenty świata, każdy projekt jest tłumaczony na kilka języków.
Nasze projekty są wzbogacane muzyką komponowaną specjalnie na ich potrzeby, a wraz z premierą każdej przygody udostępniamy również ścieżkę dźwiękową.
Aby wydawane projekty zawierały wszystkie elementy zawarte w oryginalnej grze, brakuje nam jedynie dobrze wykonanego dubbingu.
Zazwyczaj członkowie grup modderskich sami nagrywają dialogi. Niestety rzadko kiedy programiści czy graficy mają odpowiednie warunki głosowe. Według nas jest to bardzo zły sposób na ugłosowienie i daje gorszy efekt niż gra z dialogami jedynie jako tekst.
Dlatego szukamy uzdolnionych osób poprzez internet. Potrzebujemy osób o zróżnicowanych warunkach głosowych. W grze występują różne postacie: począwszy od dzieci, kobiet, poprzez pijanych krasnoludów, kończąc na starych mędrcach. Każdy ma szansę stać się postacią z gry!
Jeśli interesuję Cię wykonanie Voice Over do gry, to czekamy na twoje zgłoszenie.
Do tej pory wydaliśmy 3 projekty, w które zagrało ok. 150 tysięcy graczy na całym świecie.
Nasze dodatki gry są udostępniane graczom na darmowej licencji, nie zarabiamy na tym. Zespół tworzą ludzie z całej Polski, a raczej świata (tylko tłumacze) - organizujemy się przez internet. Jest szansa, iż będziemy mogli wykorzystywać studio nagraniowe dla naszych celów, ale będą mogły skorzystać z niego tylko osoby blisko mieszkające.
Co powinien posiadać kandydat?
1. Ciekawy głos.
2. Umiejętność przekazania odpowiednich emocji tylko głosem.
3. Warunki umożliwiające samodzielne nagranie głosu - dobrej jakości mikrofon, brak większych szumów zagłuszających głos.
4. Umiejętność nagrywania dźwięku w programach do tego przystosowanych takich jak Goldwave.
4. Terminowość i odpowiedzialność.
5. Stały dostęp do internetu.
6. Umiejętność przyjęcia krytyki.
7. Pracowitość.
8. Wyobraźnia.
Co jest mile widziane?
1. Znajomość prozy Andrzeja Sapkowskiego w tym przede wszystkim opowiadania i saga o wiedźminie.
2. Znajomość języka angielskiego.
3. Znajomość gry "Wiedźmin".
4. Zamiłowanie do fantastyki.
Co oferujemy?
1. Praca przy projekcie, z którym zapoznają się tysiące graczy.
2. Nabycie doświadczenia przy rzeczywistym projekcie i pracy zespołowej. Osoby, z którymi współpracuje nam się bez większych problemów, mogą liczyć na referencje.
3. Promocję Ciebie w miarę naszych możliwości: wzmianki w wywiadach, w materiałach promocyjnych, na stronie. Umieszczenie na liście Credits. Nasze projekty są także wspierane przez CD Projekt RED - studio, które stworzyło grę Wiedźmin. Na pewną promocję z ich strony zawsze możemy liczyć.
4. Wysoką kulturę pracy, w naszym zespole nikt nie ma prawa krytykować bez podania uzasadnienia.
5. Bardzo dobrą organizację pracy, przyjęci kandydaci otrzymają tekst do opracowania na długo przed terminem pracy i zawsze możecie dopytać o szczegóły każdego dialogu.
6. Nie bez powodu w nazwie zespołu są słowa "Creative Group", planujemy tworzenie własnych gier niezależnych. A także wspieramy projekty, które nie są związane z grami, jak np. komiks. Być może zainteresuje nas jakiś Twój pomysł?
Zgłoszenie, zawierające poniższe punkty, należy przesłać na adres voices@ifrit.pl
1. Jako temat wiadomości proszę wpisać imię i nazwisko.
2. Krótko o sobie.
3. Posiadane doświadczenie.
4. Próbkę ukazującą Twoje warunki głosowe. Ważne by było przyzwoicie nagrana.
5. Ilość czasu jaką jesteś w stanie poświęcić.
6. Gdzie znalazłeś(aś) to ogłoszenie?
Pytania prosimy kierować również na adres voices@ifrit.pl
Nasza strona: http://www.ifrit.pl -
Monika
-
Kris
Witam
Mam do sprzedania grę The Witcher - Wiedźmin. - Wydanie premierowe.
Płyta troszke porysowana ale gra działa idealnie, reszta w świetnym stanie.
Kupiłem gre w dniu premiery i grałem tylko tydzień a poźniej położyłem na biurku i sie kurzyła kawał czasu :).
Pudełko zawiera:
- Gre Wiedźmin
- Ścieżke dźwiękową
- Płyte z materiałami dodatkowymi
- Opowiadanie wiedźmin Andrzeja Sapkowskiego
- Poradnik do Gry, Instrukcje
- Mape
- Duże wytrzymałe pudełko
+ Wybrana polska książka Fantasy gratis dla ciebie
Zainteresowanych pasjonatów "Wiedźmina" prosze o kontakt mailem lub gg:283869. Cena do uzgodnienia(około 50 zł - okazja :D).
Przepraszam za kiepską jakość zdjęć. Prosze o kontakt w celu obejrzenia reszty -
-
Kris
-
Anonim
Pozwoliłem sobie usunąć Twój temat i przenieść posty ponieważ istnieje jeden temat na tego typu ogłoszenia. -
michcio
-
Slim Sholldy
-
Muni
-
K Piachu
-
wampiś
Kupię:
A. Sapkowski "Miecz przeznaczenia" to wydanie :)
http://ja.gram.pl/upl/blogi/381500/...
Bardzo mi zależy, więc jeśli Wy, może jacyś znajomi czy rodzina macie do sprzedania proszę o kontakt na PW albo na gg 2396982 :)