Wiedźmin [1179]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • DANIE(L)

Bardzo bym prosił o wytłumaczenie jak zainstalowac rozszerzenie wiedzmina prosze o linki juz sciagnolem aktualizacje i pacha jezykowego ale nie moge ih zainstalowac .
  • Jedi Przemo

1. naucz się pisać (wiek i dysleksja nie zwalniają ze słownika) chodzi mi o "sciagnolem" i "ih"
    2. opisz dokłdnie problem
  • DANIE(L)

Bardzo przepraszam za błędy ortograficzne problem polega na tym że ściągnąłem już plik TWWEE.Upgrade i TWWEE_English_language_pack. No i teraz gdy chce zainstalować TWWEE.Upgrade to po sprawdzeniu czy jesteś zalogowany na stronie wyskakuje informacja "Nie masz paczki jezykowej z językiem zainstalowanej gry.Ściągnij odpowiednia paczke Językową.A gdy chce zainstalować TWWEE_English_language_pack to wyskakuje informacja "Musisz zainstalować Wiedzmin Edycja Rozszerzona - pakiet aktualizacyjny nim przystąpisz do instalacji
  • Jedi Przemo

ok, a napisz mi ile MB ma plik TWWEE.Upgrade?
  • DANIE(L)

909 MB
  • Jedi Przemo

ok wrzuć wszystko co ściągnąłeś do jednego folderu i wtedy spróbuj
  • Imć Pan Maciej

a masz polską wersję Wiedźmina(tą podstawową)?
  • DANIE(L)

juz wiem jest ok dziekuje wszystkim i prosze o usunieci postu
  • DANIE(L)

jeszcze mam problem gdy zainstalowalem edycje rozszerzona i polish language pack uuchamiam gre i wyswietla sie błąd AppName: witcher.exe AppVer: 1.4.5.1282 ModName: mss32.dll
    ModVer: 7.0.20.0 Offset: 0001438f pomuszcie
  • DANIE(L)

wszystko jest ok ale ja juz mam dosyc gdy wchodze w gre i zaczynam pierwszy qest z jaskrem po pierwsze nic nie słychą a po drugie widac tylko postacie a nie widac tła tylko czarny obraz