-
DANIE(L)
Bardzo bym prosił o wytłumaczenie jak zainstalowac rozszerzenie wiedzmina prosze o linki juz sciagnolem aktualizacje i pacha jezykowego ale nie moge ih zainstalowac . -
Jedi Przemo
1. naucz się pisać (wiek i dysleksja nie zwalniają ze słownika) chodzi mi o "sciagnolem" i "ih"
2. opisz dokłdnie problem -
DANIE(L)
Bardzo przepraszam za błędy ortograficzne problem polega na tym że ściągnąłem już plik TWWEE.Upgrade i TWWEE_English_language_pack. No i teraz gdy chce zainstalować TWWEE.Upgrade to po sprawdzeniu czy jesteś zalogowany na stronie wyskakuje informacja "Nie masz paczki jezykowej z językiem zainstalowanej gry.Ściągnij odpowiednia paczke Językową.A gdy chce zainstalować TWWEE_English_language_pack to wyskakuje informacja "Musisz zainstalować Wiedzmin Edycja Rozszerzona - pakiet aktualizacyjny nim przystąpisz do instalacji -
Jedi Przemo
-
-
DANIE(L)
-
Jedi Przemo
-
Imć Pan Maciej
-
DANIE(L)
-
DANIE(L)
jeszcze mam problem gdy zainstalowalem edycje rozszerzona i polish language pack uuchamiam gre i wyswietla sie błąd AppName: witcher.exe AppVer: 1.4.5.1282 ModName: mss32.dll
ModVer: 7.0.20.0 Offset: 0001438f pomuszcie -
DANIE(L)
wszystko jest ok ale ja juz mam dosyc gdy wchodze w gre i zaczynam pierwszy qest z jaskrem po pierwsze nic nie słychą a po drugie widac tylko postacie a nie widac tła tylko czarny obraz