-
Cloud
-
Jedi Przemo
nie, są po prostu różne usprawnienia plus dwie dodatkowe przygody do rozegrania poza główną fabułą gry -
Cloud
-
Jedi Przemo
Cena neutralności i Efekt uboczny
w pierwszej chodzi o dziewczynę obłożona klątwą Czarnego Słońca (jeśli dobrze pamiętam) która schroniła się u wiedźminów w Kaer Morhen, pod zamkiem zaś znajduje się obóz czarodziejki i możemy teraz wybrać, czy wydamy dziewczynę czarodziejce lub czy staniemy w jej obronie
Efekt uboczny
chodzi o to, że Jaskier jak zwykle wpakował się w gówno, mianowicie wpadł to więzienia za obcowanie z cudzą żoną... czekałaby go śmierć jednak dał klawiszowi 2000 orenów za życie i przeczekanie furii męża. Jednak Jaskier pożyczył pieniądze od gangstera i naszym zadaniem jest w ciągu kilku dni zwrócić wszystko, bo jaskra czeka smierć
Przygody są niezłe i wg. mnie mogliby je normalnie wpisać w fabułę jako prolog -
-
Jakubbu Yogensha
~angela normalnie możesz ściągnąć update z patchem, przygodami i edytorem :), tyle że chyba nie będziesz miała materiałów dodatkowych. Przynajmniej z tego co wiem to tak jest :). -
\m/Jarsson\m/
można je pobrać oddzielnie
a tak w nawiasie to materiały dodatkowe (filmy) są takie same jak w podstawowej wersji, a ścieżka dźwiękowa jest wzbogacona o płytkę z utworami zainspirowanymi Wiedźminem -
angela
-
Kamil
Warto ... dobrze by było gdyby też ktoś potworzył z jajem jakieś swoje przygody ... (Forma motywacji polskich fanów; D) -
Anonim
Najlepiej te z opowiadań oczywiście... :D Choć pomimo wielu wad sagi (od czwartego tomu) przygody na jej podstawie też złe by nie były :D -
Lady Midday
>jarsson696 napisał
>Cena neutralności taka sama choć u mnie (UWAGA) dalej nie
>ma udżwiękowionych dialogów :
Po prostu ściągnij cenę neutralności z netu jeszcze raz i zainstaluj. Wtedy udźwiękowione dialogi powinny się pojawić.
-
\m/Jarsson\m/
Mógłbym ale tak szczerze to nie są mi tak potrzebne :D
No i przeszedłem ją 2 razy -
Anonim
WAŻNE!!!!!!!!
Czy ktos może wie dlaczego po zainstalowaniu edycji rozszerzonej , wchodzę do przygód dodatkowych(po prawej stronie , po wybraniu nowej gry ) i nic tam niema . Czy może trzeba chwilę poczekać ? A może musze to odpalić z jakiegoś folderu nie z gry? w kazdym razie niepokazuje mi się zadna ikonka symbolem wiedźmina na który niemoż na nacisnąc i cofnij . i jenda jeszcze czarna ikonka ale ona nic niedaję .
Bardzo proszę o pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
z góry dzięki :) -
Anonim