Wiedźmin [1178]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Cloud

Jest jakis nowy akt ?
  • Jedi Przemo

nie, są po prostu różne usprawnienia plus dwie dodatkowe przygody do rozegrania poza główną fabułą gry
  • Cloud

jakie te przygody
  • Jedi Przemo

Cena neutralności i Efekt uboczny
    w pierwszej chodzi o dziewczynę obłożona klątwą Czarnego Słońca (jeśli dobrze pamiętam) która schroniła się u wiedźminów w Kaer Morhen, pod zamkiem zaś znajduje się obóz czarodziejki i możemy teraz wybrać, czy wydamy dziewczynę czarodziejce lub czy staniemy w jej obronie

Efekt uboczny
    chodzi o to, że Jaskier jak zwykle wpakował się w gówno, mianowicie wpadł to więzienia za obcowanie z cudzą żoną... czekałaby go śmierć jednak dał klawiszowi 2000 orenów za życie i przeczekanie furii męża. Jednak Jaskier pożyczył pieniądze od gangstera i naszym zadaniem jest w ciągu kilku dni zwrócić wszystko, bo jaskra czeka smierć

Przygody są niezłe i wg. mnie mogliby je normalnie wpisać w fabułę jako prolog
  • Jakubbu Yogensha

~angela normalnie możesz ściągnąć update z patchem, przygodami i edytorem :), tyle że chyba nie będziesz miała materiałów dodatkowych. Przynajmniej z tego co wiem to tak jest :).
  • \m/Jarsson\m/

można je pobrać oddzielnie
    a tak w nawiasie to materiały dodatkowe (filmy) są takie same jak w podstawowej wersji, a ścieżka dźwiękowa jest wzbogacona o płytkę z utworami zainspirowanymi Wiedźminem
  • angela

w sumie materialow dodatkowych jeszcze nie ruszalam.. :P
  • Kamil

Warto ... dobrze by było gdyby też ktoś potworzył z jajem jakieś swoje przygody ... (Forma motywacji polskich fanów; D)
  • Anonim

Najlepiej te z opowiadań oczywiście... :D Choć pomimo wielu wad sagi (od czwartego tomu) przygody na jej podstawie też złe by nie były :D
  • Lady Midday

>jarsson696 napisał

>Cena neutralności taka sama choć u mnie (UWAGA) dalej nie
    >ma udżwiękowionych dialogów :
    Po prostu ściągnij cenę neutralności z netu jeszcze raz i zainstaluj. Wtedy udźwiękowione dialogi powinny się pojawić.

• \m/Jarsson\m/

Mógłbym ale tak szczerze to nie są mi tak potrzebne :D
    No i przeszedłem ją 2 razy
  • Anonim

WAŻNE!!!!!!!!
    Czy ktos może wie dlaczego po zainstalowaniu edycji rozszerzonej , wchodzę do przygód dodatkowych(po prawej stronie , po wybraniu nowej gry ) i nic tam niema . Czy może trzeba chwilę poczekać ? A może musze to odpalić z jakiegoś folderu nie z gry? w kazdym razie niepokazuje mi się zadna ikonka symbolem wiedźmina na który niemoż na nacisnąc i cofnij . i jenda jeszcze czarna ikonka ale ona nic niedaję .
    Bardzo proszę o pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    z góry dzięki :)
  • Anonim

Patch 1.5 jest?
    I czy na pewno zainstalowales te nowe przygody?
| |

Mylicie niebo z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu. Fani Wiedźmina jednoczcie się! ^^

Fotki

Miejsca grona (0)