Wiedźmin [1179]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

W tym wątku możecie zapytać ludzi o różne sprawy dotyczące Wiedźmina. jeśli jest już taki wątek(a nie zauważyłem go) to proszę mnie poinformować
  • Kotek; ]

jak sie nazywał jeden z trzec zabójcow którzy ścigli yen i ciri a zabil ich Geralt ?? Magisterr ?? Profesor ??
  • Jedi Przemo

pomyliło Ci się z grą, możesz podać więcej szczegółów?
  • Monika.

nic mu sie nie pomylilo, ale trzeba by wertowac ksiazke, zeby imiona sprawdzic; P
  • Szajak

pamiętam że ten ich główny nazywał się Profesor
  • Kotek; ]

>Szajak napisał
    >pamiętam że ten ich główny nazywał się Profesor

to chyba on bo jak grałem w gre to żem sie dziwił ze magister jest a przecie zostął zabity. A to była tylko postać upodobniona
  • Ritter von Nałęcz

tak, ro profesor był...
  • >>---Kuba---->

>Paweł Radzikowski napisał
    >>Szajak napisał
    >>pamiętam że ten ich główny nazywał się Profesor
    >
    >to chyba on bo jak grałem w gre to żem sie dziwił ze
    >magister jest a przecie zostął zabity. A to była tylko
    >postać upodobniona

Taa, racja. Dla mnie też magister to zrzyna z Profsora. Nawet takie same teksty ma. Tak jak dziadek-kanibal z bagien jest podobny do tego dziada co chciał zabić Ciri
  • Klimek

Mam takie pytanko ja to było z tą magią, czy przed rzuceniem każdego czaru czarodziej musiał czerpać moc, czy wystarczyło raz aby moc rzycić kilka zaklęć?
  • Monika.

wystarczylo raz a mocno, nie musial zurzywac wszystkiego naraz. Przypomnij sobie jak Ciri rozwalila szopke jak sie uczyla. Najpierw ruszyla koszykiem, a potem bez czerpania ja rozwalila. Yennefer mowila jej, zeby oszczednie uzywala mocy, bo jak wszystko zurzyje to bedzie musiala czerpac; )
  • Klimek

A na jak gługo mogło im wystarczyć mocy od momentu zaczerpania. Z tego co pamiętam to nie mogli zbyt długo, najlepiej po zaczerpnięciu mocy zaraz rzucać zaklęcia.
  • Monika.

to nie chodzi o to, ze czerpali na okreslony czas. Oni czerpali na wielkosc i ilosc zaklec. Zalezy jakie zaklecia rzucali. Jedne wymagaly wiecej energii inne mniej.