-
Anonim
ale na dłuższą mete to troche niewygodne. przecież Oczka na początku nie chciał... "wykorzystać", bo nie chciał jej ranić. to że potem i tak stało się wiadomo co, to inna bajka. -
Silence
Wracająd do wcześniejszego wspomnienia, to w sadze było kilka babek co nie leciały na wiedźmina ... Milva, Łasiczka ... Ciri; -p -
Anonim
oj Milva leciala... na swoj sposob raczej uczuciowo jak fizycznie ale cos ja do wilka ciaglo...
ogolem ten Geralt byl biedny... byle kobiet a on sam ^^ i kazda do niego miala jakies pretensje i wogole... -
Dobi
-
-
Anonim
Ehh...dziewczyny...gdybym takiego faceta spotkala to bez zbednego gadania przekonalabym sie co potrafi jego sztucznie poprawiony organizm. Ale ja zawsze mialam slabosc do takich mrocznych, tajemniczych typow. -
Anonim
hmm a dlaczego kobiety tak leciały na Geralta ? Zwykle dla dziewczyn wygląd sie liczy, ( a przynajmniej jest istotny ) a z tego co Sapek opisywał Wiedźmin ma ohydną mordę :) -
Anonim
-
Opium
A w ksiazce bya jedna kobieta, która go znała i na niego nie leciała, Kapłanka !; p Że tak porusze dawien temat. -
Anonim
>Sakura (: napisała:
>hmm a dlaczego kobiety tak leciały na Geralta ? Zwykle dla
>dziewczyn wygląd sie liczy, ( a przynajmniej jest istotny )
>a z tego co Sapek opisywał Wiedźmin ma ohydną mordę :)
Widocznie dla tych dam wygląd był daleko mniej ważny niż inne przymioty jakimi cechował się Wiedźmin. Zwróć uwagę na to jakie kobiety były zafascynowane Geraltem. To nie były pierwsze z brzegu, byle jakie panienki. -
Anonim
bywało, że też "bylejakie panienki" miały na niego ochotę np. w jakiejś karczmie ... Ale tak czy inaczej Geralt miał "to coś" co fascynowało wszystkie kobiety :P -
Anonim
-
CAPONE
bez urazy...ale rysunek bez sensu...choc fakt ze saga zawsze kojarzyla mi sie po trochu z pewnym starym komiksem dla doroslych o nazwie szynkiel jesli dobrze pamietam. Fakt ze w kazdej czesci Geralt uprawia seks z jakas panienka (czarodziejka?). Fakt ze w kazdej czesci krew leje sie strumieniami. Fakt ze w kazdej czesci wszyscy bluzgaja na lewo i prawo.......Fakt ze identyczne jest nasze zycie codzienne. Wszyscy bluzgaja, jest kupa przemocy i wszem obecny jest seks czy to malzenski czy po za! Spojrzcie na sage z innej strony...gdyby zastapic czarodziejki ekspedyjentkami z miesnego a miecze pistoletami....mieli bysmy czasy wspolczesne. Saga od terazniejszosci rozni sie tylko postaciami. No moze nie tylko ale w sensie zachowan tudziez nawykow. Swoja droga czym byla by saga gdyby nie te wszem obecne "grzechy" ? kolejna bajka dla dzieci, kolejnym harry potterem czy opowiesciami z narniii.
Wiem, wiem zboczylem z tematu ale tak jakos sie z nudow rozpisalem :P -
Nemine
Ha, ja bym powiedziała, że romanse Geralta świetnie obrazują naturę kobiet i mężczyzn; )
Można by sobie pożartować i powiedzieć, że dla takich czarodziejek pociągający są tacy trochę źli, nieludzcy faceci, kobiety kochają drani :D A oni.... niby to darzą jakieś wybranki miłością, ale popęd seksualny jest często dla nich przeszkodą nie do pokonania i nie są wierni; >