-
Licja.
nastawiam go na nastepne 10 min.. ze swiadomoscia, ze przestawie go o nastepne 10.. i wkoncu rusze swa szanowna z mego wygodnego lozka i pojde do lazienki..
nienawidze sie budzic; /
a jak to jest u was? -
Anonim
hmm jak leży gdzieś blisko łóżka to obrywa i sam się wyłączy... a jak gdzieś dalej to muszę ruszyć tyłek i go przestawić... ale najgorsi to są rodzice, bo ich się nie da wyłączyć :( -
Asia
>'miało nie wiać w oczy nam' napisała:
>nastawiam go na nastepne 10 min.. ze swiadomoscia, ze
>przestawie go o nastepne 10.. i wkoncu rusze swa szanowna z
>mego wygodnego lozka i pojde do lazienki..
>nienawidze sie budzic; /
u mnie jest podobnie... tylko, że ja czasami postanawiam zostać w łóżku i spać dalej; )
-
youminu
-
-
Michał
ja zazwyczaj żeby wstać o 7 musze nastawić budzik na 6 i ustawić budzenie co 5 min :/ -
Anonim
hmm..ja nie przestawiam boje się że się spóźnie (i tak się spóxniem) ale niechce mi sie tak wstawać...:) -
martyna
-
Asia
'miało nie wiać w oczy nam' - robie dokladnie tak samo; D ale czesto przesuwam wskazowke o pare godzin; D
chyba ze naparwde musze wstac... -
co dzieje się w mych snach...
o boze.. jak slysze budzik to zaczynam przeklinac. i coz jakos wstaje ... -
becia.ツ
>Garvin napisał
>ja zazwyczaj żeby wstać o 7 musze nastawić
>budzik na 6 i ustawić budzenie co 5 min :/
Hahaha dokladnie! identyczna sytuacja;););) pzdr=] -
Maxim
-
Anonim
-
Sölarfall
zależy czy muszę wstać, czy mogę sobie, ponosząc niewielkie konsekwencje darować.. jak pierwsza opcja, to zrywam się od razu nie ryzykując zaśnięcia, a jak druga to śpie dalej :P -
Anonim
-
Tuki
-
Sölarfall
-
Anonim
>|Parys| napisał
>no ja też, ale chodzi o coś głosnego co
>Cię budzi :P
A masz jakiś pomysł na to jak Ci rano suszy włosy siotra, z która dzielisz pokój?. Ona wstaje o 6, ja o 7. -
Tuki
mam taki budzik ktory jest tak glosny jakby maszynista w pociagu trąbil,wtedy wylaczam budzik,jak nie pomaga..wstaje iii ide do innego pokoju spac:) -
Anonim
nie macie siły wstać, a macie siłę rzucić budzikiem w ścianę?.
ok... tak też można. -