UW Geologia [1271]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • p.

Czy ktoś może ma slajdy i bylby tak mily i wyslalby mi ten z selenitem?
  • Anonim

A ja bym ładnie poprosiła o ten z bursztynem:)
  • p.

ponawiam prosbe!
  • Surrender to You

Czy ktoś orientuje się kiedy w przyszłym tyg. można uzyskać wpis z minerałów u prof. Kozłowskiego (dzień i godz.) ????
  • krzysiek

selenit - http://www.sendspace.com/file/0mgg3...

bursztyn - http://www.sendspace.com/file/8590a...

A moglby ktos napisac cokolwiek o tej pracy? Jak to ma wygladac? Ma byc tylko opis mineralu, czy cos z historii jego odkrywania itd? I czy prace mozna oddawac do konca sesji?; p
  • p.

Dzieki wielkie!

O! ja tez sie chetnie dowiem!
  • Anonim

Ja też z pięknie dziękuje:)

Co do wyglądu to ma być kilka stron (ale nie za dużo- tak stwierdził kozłowski) forma i temat dowolny(byle by było na wkładzie) a reszta to wasza inwencja:) a i trzeba oddać do końca sesji, no tylko tyle wiem:)
  • krzysiek

Ok, dzieki; ) zdaje mi sie ze on i tak tych prac za bardzo nie sprawdza ale nie chcialem napisac czegos zupelnie innego niz mowil :p
  • p.

ale do konca ktorej sesji?:)
  • Anonim

Tej co jest teraz, czyli do piątku:)
  • p.

cholera! mialam nadzieje ze poprawkowej!
  • krzysiek

Najwyzej bedzie trzeba napisac prace poprawkowa; p
  • p.

ktos juz zrobil to?
    Z czego korzystaliscie?:P
  • p.

a to musi byc na plytce dostarczone?;]
  • krzysiek

wydaje mi sie ze ludzie oddaja tez w formie papierowej.. Bo jesli moze byc na plytce to moze byc i emailem, no nie :p
  • krzysiek

Kozlowski mi odpisal ze nie mozna wysylac prac droga elektroniczna. Jedyna mozliwosc to zostawienie pracy w sekretariacie IGMiP w godzinach 9-15...
  • p.

ufff ja ma to juz za soba;p
  • dropson_ponte

"przespałem" termin oddawania tej pracy:/ Czy ktoś orientuje, czy da sie to jakos naprawic?? :]
  • p.

zanies mu to jak najszybciej.
  • krzysiek

Czy ktos jakims przypadkiem ma moze wstawione na jakas strone jakiekolwiek prezentacje z czesci: "Słynne wystąpienia minerałów (cz. 1) (słynne wystąpienia minerałów srebra)", ktore jest prowadzona w tym semestrze?

Nie mialem kiedy dac plyty prowadzacemu i nie mam teraz materialow do napisania pracy; )
| |

Uniwersytet Warszawski - Wydział Geologii

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (5)