-
p.
Czy ktoś może ma slajdy i bylby tak mily i wyslalby mi ten z selenitem? -
Anonim
-
p.
-
Surrender to You
Czy ktoś orientuje się kiedy w przyszłym tyg. można uzyskać wpis z minerałów u prof. Kozłowskiego (dzień i godz.) ???? -
-
krzysiek
selenit - http://www.sendspace.com/file/0mgg3...
bursztyn - http://www.sendspace.com/file/8590a...
A moglby ktos napisac cokolwiek o tej pracy? Jak to ma wygladac? Ma byc tylko opis mineralu, czy cos z historii jego odkrywania itd? I czy prace mozna oddawac do konca sesji?; p -
p.
-
Anonim
Ja też z pięknie dziękuje:)
Co do wyglądu to ma być kilka stron (ale nie za dużo- tak stwierdził kozłowski) forma i temat dowolny(byle by było na wkładzie) a reszta to wasza inwencja:) a i trzeba oddać do końca sesji, no tylko tyle wiem:) -
krzysiek
Ok, dzieki; ) zdaje mi sie ze on i tak tych prac za bardzo nie sprawdza ale nie chcialem napisac czegos zupelnie innego niz mowil :p -
p.
-
Anonim
-
p.
-
krzysiek
-
p.
-
p.
-
krzysiek
wydaje mi sie ze ludzie oddaja tez w formie papierowej.. Bo jesli moze byc na plytce to moze byc i emailem, no nie :p -
krzysiek
Kozlowski mi odpisal ze nie mozna wysylac prac droga elektroniczna. Jedyna mozliwosc to zostawienie pracy w sekretariacie IGMiP w godzinach 9-15... -
p.
-
dropson_ponte
"przespałem" termin oddawania tej pracy:/ Czy ktoś orientuje, czy da sie to jakos naprawic?? :] -
p.
-
krzysiek
Czy ktos jakims przypadkiem ma moze wstawione na jakas strone jakiekolwiek prezentacje z czesci: "Słynne wystąpienia minerałów (cz. 1) (słynne wystąpienia minerałów srebra)", ktore jest prowadzona w tym semestrze?
Nie mialem kiedy dac plyty prowadzacemu i nie mam teraz materialow do napisania pracy; )
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Ochota
- Załóż własne grono tematyczne