UW Geologia [1271]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Asia

Kiedy jest zaliczenia z tegóż wdw????jestem bardzo ciekawa......
    Pozdrawiam!!!!!
  • Anonim

Zaliczenie jest na ostatnim wykładzie- 19 stycznia.
  • Asia

Dziękuje dziękuje!!!!!
  • Anonim

a czy ma ktoś jakieś materiały, pytania z poprzednich lat???
  • Anonim

a czy to nie jest z prof. Ozimkowskim?:P
    jak tak to materiały nie potrzebne :P :x
  • Anonim

z nim, ale w takim razie jakieś materiały do poczytania czy coś w tym stylu, notatki...
  • Anonim

no przeciez dawał materiały z wykładów :)
  • Anonim

no więc się pytam czy ktoś je ma, bo ja nie mam! jakbym miał to bym się nie pytał :)
  • Anonim

Zaliczenie jest za tydzień w poniedziałek, dla osób spoza wydziału zaczyna się o 16:15, dla osób z wydziału o 17:00.
    Wszystkie materiały, które rozdawał na wykładzie są na stronie:
    http://www.geo.uw.edu.pl/ztkg/tekt_...
    Na wykładzie nie mówił wiele więcej ponad to co tam jest, podobno wystarczy to przeczytać i się bez problemu zaliczy.
  • Anonim

dziękuję
  • Anonim

Hej! A to będzie test jak w poprzednim roku czy coś innego?
  • krzysiek

Moglby ktos napisac jakich pytan mniej wiecej mozna spodziewac sie na egzaminie? Bardziej sa pytania o parametry planet, typu przyblizony promien, orbita, czy cos o historie badan, czy tylko i wylacznie o procesy zwiazane z tektonika?
  • Martynka

Jestem spoza wydziału i również mam pytanie jak wygląda zaliczenie. Jest jakaś poprawka? czego się spodziewać?
  • Młotuś

Jeśli chodzi o pytania z danymi liczbowymi, to takich brak, z jednym wyjątkiem - należy znać bardzo ogólnie te dotyczące planet, tj. ich promienie, gęstości, itp.

Generalnie to pytania są dosyć różnorodne, ze względu na raczej szeroki zakres danych i materiału :) z tego co pamiętam to rok temu były pytania o źródła ciepła planet, które planety/księżyce mają własne pole magnetyczne, na których występuje tektonika płyt, a także kilka pytań o struktury występujące na poszczególnych planetach. Na szczęście w części pytań należało wybrać tę poprawną spośród wymienionych, także nie było tak źle :)
  • krzysiek

Dzieki za odpowiedz :) ale czy to sa pytania dla wydzialu geologii czy dla ludzi z zewnatrz? Bo przynajmniej teraz egzamin jest rozdzielony.
  • Martynka

Dziękuję bardzo za odpowiedź:)
  • Suri Kurume

Hej. Chodziłam na to jako na fakultet (jestem spoza wydziału) i w związku z tym mam pytanie (gdyż nie zauważyłam topicu o podobnej tematyce na forum) - gdzie i kiedy prof. Ozimkowski ma dyżury? Czy jest on na nich dostępny, czy trzeba się indywidualnie umawiać?
  • Anonim

Najlepiej napisz i umów się...
    Zazwyczaj siedzi na wydziale od rana do późnego popołudnia
  • *czyste zło*

podbijam temat :) kiedy jest zaliczenie z tektoniki ? za tydzien? :)
  • Little_My

yyy no egzamin jest w sesji, a kolokwia chyba kończą się w tym tygodniu. w przyszłym ocena i heja.
  • 1
  • 2
| |

Uniwersytet Warszawski - Wydział Geologii

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (5)