- 1
- 2
-
Asia
Kiedy jest zaliczenia z tegóż wdw????jestem bardzo ciekawa......
Pozdrawiam!!!!! -
Anonim
-
Asia
-
Anonim
-
-
Anonim
a czy to nie jest z prof. Ozimkowskim?:P
jak tak to materiały nie potrzebne :P :x -
Anonim
z nim, ale w takim razie jakieś materiały do poczytania czy coś w tym stylu, notatki...
-
Anonim
-
Anonim
no więc się pytam czy ktoś je ma, bo ja nie mam! jakbym miał to bym się nie pytał :) -
Anonim
Zaliczenie jest za tydzień w poniedziałek, dla osób spoza wydziału zaczyna się o 16:15, dla osób z wydziału o 17:00.
Wszystkie materiały, które rozdawał na wykładzie są na stronie:
http://www.geo.uw.edu.pl/ztkg/tekt_...
Na wykładzie nie mówił wiele więcej ponad to co tam jest, podobno wystarczy to przeczytać i się bez problemu zaliczy.
-
Anonim
-
Anonim
-
krzysiek
Moglby ktos napisac jakich pytan mniej wiecej mozna spodziewac sie na egzaminie? Bardziej sa pytania o parametry planet, typu przyblizony promien, orbita, czy cos o historie badan, czy tylko i wylacznie o procesy zwiazane z tektonika? -
Martynka
Jestem spoza wydziału i również mam pytanie jak wygląda zaliczenie. Jest jakaś poprawka? czego się spodziewać? -
Młotuś
Jeśli chodzi o pytania z danymi liczbowymi, to takich brak, z jednym wyjątkiem - należy znać bardzo ogólnie te dotyczące planet, tj. ich promienie, gęstości, itp.
Generalnie to pytania są dosyć różnorodne, ze względu na raczej szeroki zakres danych i materiału :) z tego co pamiętam to rok temu były pytania o źródła ciepła planet, które planety/księżyce mają własne pole magnetyczne, na których występuje tektonika płyt, a także kilka pytań o struktury występujące na poszczególnych planetach. Na szczęście w części pytań należało wybrać tę poprawną spośród wymienionych, także nie było tak źle :) -
krzysiek
Dzieki za odpowiedz :) ale czy to sa pytania dla wydzialu geologii czy dla ludzi z zewnatrz? Bo przynajmniej teraz egzamin jest rozdzielony. -
Martynka
-
Suri Kurume
Hej. Chodziłam na to jako na fakultet (jestem spoza wydziału) i w związku z tym mam pytanie (gdyż nie zauważyłam topicu o podobnej tematyce na forum) - gdzie i kiedy prof. Ozimkowski ma dyżury? Czy jest on na nich dostępny, czy trzeba się indywidualnie umawiać? -
Anonim
Najlepiej napisz i umów się...
Zazwyczaj siedzi na wydziale od rana do późnego popołudnia -
*czyste zło*
-
Little_My
yyy no egzamin jest w sesji, a kolokwia chyba kończą się w tym tygodniu. w przyszłym ocena i heja.
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Ochota
- Załóż własne grono tematyczne