-
ania
Stypendia naukowe zostały wstrzymane do grudnia!
Zostało to spowodowane tym, że USOS źle wyliczył średnie niektórym studentom.Dlatego teraz po 10.11. będą robione nowe listy, ustalane nowe progi i kwoty stypendiów. Do tego czasu proszę wszystkich zainteresowanych (ze średnią pow. 4.0) o sprawdzenie swoich średnich (wiszą na tablicy koło dziekanatu) i zgłaszanie ewentualnych błędów w dziekanacie.
oczywiście stypendium grudniowe będzie wypłacane z wyrównaniem od października. -
Arisa
Czyli dostają wszyscy powyżej 4.0? Tzn kwoty będą takie jak na SGGW - ok 17PLN/mies?; P -
marcin
>Czyli dostają wszyscy powyżej 4.0? Tzn kwoty będą takie jak na SGGW - ok 17PLN/mies?; P
nie ponieważ jest jeszcze jeden warunek że stypendium może dostawać maksymalnie 15% studentów danej jednostki :) stąd zawsze trzeba mieć sporo ponad 4,0 :) -
Arisa
-
-
Stypendium może otrzymywać od 10 do 15% studentów jednostki. Decyzja ile dokładnie należy do Komisji Stypendialnej
-
Marta D.(O.)
A co zrobić, jeśli nie ma mnie na liście przed dziekanatem, a mam średnią powyżej 4,0 i złożyłam wniosek o stypendium naukowe? Mam to rozumieć tak, że mój wniosek się zagubił??? Mam zgłosić się do dziakanatu czy do komisji stypendialnej? -
Kami
-
Anonim
Ciężko powiedzieć. Zależy jakie będą średnie innych studentów i jakie przez to będą progi. -
Aś.
Czy aby dostać stypendium naukowe trzeba składać jakieś podania do dziekanatu, czy oni wyliczają średnie i informują o przyznanych stypendiach ?
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne