-
-
Clown Szyderca
jak ma kalkulator to moze liczyc podwojnie! przynajmniej na mnie (ze mna?) -
maryś
widzę,że wszyscy na fizyce(może z wyjątkiem dziewczyn) są nad wyraz sympatyczni. -
Anonim
-
-
Ty jeszcze nie jesteś oficjalnie na fizyce! Hahaha <diabelski_śmiech>
-
Anonim
-
Anonim
>...a kilka dziewczyn(za to znienawidzi mnie żeńska część uczelni), upodabnia sie do męskiej większości...
ale to tylko kilku minutowe obserwacje...
>widzę,że wszyscy na fizyce(może z wyjątkiem dziewczyn) są nad wyraz sympatyczni.
hmm.. witam koleżankę i życzę powodzenia:] -
Anonim
>Ostrunio napisał
>Clownie,
>dla Twojej wiadomości są takie kierunki na których to
>mężczyźni są w odwrocie jak np. Geodezja i Kartografia,
>albo Chemia, może też Architektura.
>Także proszę nie twierdzić, że kobiety, które idą na
>poli są zdesperowane, bo obrażasz tym moje koleżanki
heh, Ostruś, dzięki za wsparcie, o ile się wogóle wliczam to tych "koleżanek"; p -
meler
Myślałem intensywnie nad całą kwestią i muszę stwierdzić, że w mojej opinii bez kobiet na wydziale to straszna chamówa by była, aczkolwiek wniosek swój opieram na dwuletnim wywiadzie środowiskowym przeprowadzonym w męskim pawilonie kieleckiego internatu, przy okazji mieszkania tamże, żeby nie było.
Nie wiedziałem, że potrafię konstruować takie długie zdania... -
Anonim
-
>Arizona napisał
>wypijemy, zobaczymy... :)
No dobra, tu mnie masz... :> -
Clown Szyderca
no fucking!
od 26 mozna zawijac w akademyk. 26 na pewno sie pojawie, a zamiar mam stacjonowac od 29.. bedzie ktos 26? -
Anonim
No wlasnie kurna chata ja bede dopiero 29go i bylbym wdzieczny Szyderco zebys z piciem na mnie poczekal (lub mial sily na nastepne) bo chetnie z Toba wypije :D -
Clown Szyderca
ja 26 to sobie klepne pokoik i zalatwie papierki, ew zrobie czesc z tymi co sa. 29 sie wprowadzam na powaznie. sadze ze 29 od 20 mozna zaczac :) -
Gustlik
ekhmmm wywiązął się znaczący offtopic....
a tak przy okazji to panowie sie przyłącze do was bo jak wiadomo student nie wielbład... ; P
moge wam tez wskazac kilka korzystnych lokacji :P
pzdr; )
btw napisz jeszcze numer pokoju to ci sie zwali 3/4 2ydziału fizyki na imprezkę :P
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne