- 1
- 2
-
maryś
-
-
maryś
Muszę przyznać, że bardzo sie cieszę, że jestem w tych 10-15%, a nie w większosci; )
w takim razie do zobaczenia w pazdzierniku -
eee 15 ± 10 daje 5-25; )
te wymagania na maturze z matmy to naprawdę małe są :):)
sprawdziłem i u mnie jest 15.1 % (na roku bo w grupie to z 5 ) -
-
maryś
skoro mam z siebie robić idiotkę przez kolejne 5lat(albo przez jeden semestr), to dobrze że juz zaczynam -
meler
-
maryś
widocznie to nie są studia dla mnie, chociaż jedyne na jakie chciałam iść -
Anonim
-
-
-
maryś
to prawda, niektórzy na fizyce wyglądają dość dziwnie, wręcz nieludzko, a kilka dziewczyn(za to znienawidzi mnie żeńska część uczelni), upodabnia sie do męskiej większości...
ale to tylko kilku minutowe obserwacje...
...może się mylę -
Clown Szyderca
afair jest ~10 dziewczyn na ~80 luda.
no coz. imo to jezeli kobieta idzie na polibude to albo ja to naprawde jara albo jeste zdesperowana.
dzien dobry pani tak w ogole na gronie
haugh! -
Anonim
-
Ostrunio
Clownie,
dla Twojej wiadomości są takie kierunki na których to mężczyźni są w odwrocie jak np. Geodezja i Kartografia, albo Chemia, może też Architektura.
Także proszę nie twierdzić, że kobiety, które idą na poli są zdesperowane, bo obrażasz tym moje koleżanki -
ArteQ
>cóż nie widziałem zadnych ufolódków na wydziale; )
Znalazło by się kilku... z tzw "kadry"; -)
-
maryś
-
Gustlik
dasz rade, a jak by jeszcze słynny pan J (podpowiem że chodzi o rocznik 87) zaproponował ci korepetycje to już wogóle :P
------------------------------ ----
panie J. serdeczne pozdrowienia, żeby nie było że kpię z pana; ) -
Clown Szyderca
-
maryś
no kolegów od korepetycji to ja już mam,ale bardzo dziękuję za tak miłe wsparcie... -
Anonim
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne