-
Anonim
Ile to km i z jaką średnią jeździcie przy sprzyjającym/niesprzyjającym wietrze?
Szkoda, że jutro i tak w środku dnia. Ja bym się chętnie w sobotę gdzieś wybrał. -
stats z dziś
76 km (jakieś 15 w terenie)
19 km/h
i ostatnie 8 km miałem neifajnei pod wiatr :/
ICM podaje że jakeiś 15km/h wiaterku :/
sobota ... no ja w dzień sie raczje nei wyrwę, pewnei znów wieczór lub noc
zapraszam na grona: 'rower' i 'nocny rower'
ArteQ tylko do zduńskeij woli ty nei jedziesz jeźdizć na rowerze :P -
ArteQ
>ArteQ tylko do zduńskeij woli ty nei jedziesz jeźdizć na
>rowerze :P
Czepiasz się; -) Na rowerach na pewno też będziemy jeździli... do sklepu na przykład :P -
Anonim
Może dziś ktoś chętny w okolicach 16? Do 18 da radę zrobić te 45-50km, ewentualnie mniej dla tych o słabszej sile woli :-)
@perp
Taki ładny rower i średnia poniżej 20km/h? Coś się kiepsko starasz :P j/k Po ciemku ponad 30km/h to chyba jednak kiepski pomysł. -
-
jak jeźdze sam to jest 23-25 a tak jak dziś tłukłem się troche po chodnikach to wyszło 21
no niestety dziś nei dam rady, dobiłęm lekkie wczorajsze odparzenie :/ -
Anonim
-
z ale wczoraj ubrałem sie lekko przy ciepło i lekko spociłem i pielucha nie wytrzymałą i się leciutko odparzyłem a dzis pojechałem i :/
ale do jutra do wieczoru pewnei przejdzie -
Anonim
To jakaś kiepska pielucha może? Moją czasem by się wyżymać dało, nie raz mi dupa odpadała od 5+ godzin jazdy na moim siodełku Specialized Masakrator 3000, ale odparzeń nigdy nie miałem... -
no pielucha typu duże jajo; ) starałem sie ją zakładać tylko na krótkie wypady, ale się okazało zę tylko tą mam czystą :/
dodatkowo bez szelek, za starym rowerku byłą spoko, ale na tym juz nei jast zbyt komfortowa powyżej 50 km -
Clown Szyderca
-
Anonim
Trzba było założyć brudną :P
Mój rekord: 3 tygodnie po 4-5 godzin dziennie w tych samych gaciach rowerowych. Kolega jeździł w jednych tydzień dłużej, ja już zmieniłem :-)
Jak człowiek nie ma wyboru, to się przyzwyczaja. -
Adamo
heh to ta pielucha nie była już sztywna? tak się po prostu zastanawiam ]:->
ja jeżdżę w lycrze bez pieluchy i się nie poodparzałem jeszcze, a bywało że na szlaku spędzałem dosłownie całe dnie - chyba mam stalowe cztery litery xD -
albo full wypas siodełko :)
ale ty przez te 3 tygodnie ani razu tej pieluchy nie przeprałeś -
Anonim
Pielucha nie była sztywna, nie :P I nie prałem jej, i tak byłem brudny cały czas - mycie 1-2 razy na tydzień :-)
Za to z każdym dniem rozkwitał bukiet zapachów jakie w niej wyczuwałem, aczkolwiek czekoladowych (?) ciasteczek, w przeciwieństwie do kolegi, w tym bukiecie nie zidentyfikowałem. -
Adamo
-
ArteQ
>Ile to km i z jaką średnią jeździcie przy
>sprzyjającym/niesprzyjającym wietrze?
Wyszło 190-pare km ze średnią 29km/h. Niestety droga nieoświetlona więc jak jechaliśmy już po ciemku to trzeba było mocno uważać żeby się w jakąś dziurę nie wpakować. -
Anonim
To już robi wrażenie, gratuluje kondycji :-)
Sam bym chętnie pojechał dłuższy dystans po szosie, bo to co innego niż urywana jazda po mieście, ale niestety nie miałem okazji na nieobciążonym rowerze, a po polskich drogach to ja się boję; -)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne