<wf|pw> [274]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ile to km i z jaką średnią jeździcie przy sprzyjającym/niesprzyjającym wietrze?

Szkoda, że jutro i tak w środku dnia. Ja bym się chętnie w sobotę gdzieś wybrał.
  • xeelee

stats z dziś
    76 km (jakieś 15 w terenie)
    19 km/h
    i ostatnie 8 km miałem neifajnei pod wiatr :/
    ICM podaje że jakeiś 15km/h wiaterku :/
    sobota ... no ja w dzień sie raczje nei wyrwę, pewnei znów wieczór lub noc
    zapraszam na grona: 'rower' i 'nocny rower'

ArteQ tylko do zduńskeij woli ty nei jedziesz jeźdizć na rowerze :P
  • ArteQ

>ArteQ tylko do zduńskeij woli ty nei jedziesz jeźdizć na
    >rowerze :P

Czepiasz się; -) Na rowerach na pewno też będziemy jeździli... do sklepu na przykład :P
  • Anonim

Może dziś ktoś chętny w okolicach 16? Do 18 da radę zrobić te 45-50km, ewentualnie mniej dla tych o słabszej sile woli :-)

@perp
    Taki ładny rower i średnia poniżej 20km/h? Coś się kiepsko starasz :P j/k Po ciemku ponad 30km/h to chyba jednak kiepski pomysł.
  • xeelee

jak jeźdze sam to jest 23-25 a tak jak dziś tłukłem się troche po chodnikach to wyszło 21
    no niestety dziś nei dam rady, dobiłęm lekkie wczorajsze odparzenie :/
  • Anonim

Odparzenie? :-) Bez pieluchy jeździsz, czy masz deseczkę?
  • xeelee

z ale wczoraj ubrałem sie lekko przy ciepło i lekko spociłem i pielucha nie wytrzymałą i się leciutko odparzyłem a dzis pojechałem i :/

ale do jutra do wieczoru pewnei przejdzie
  • Anonim

To jakaś kiepska pielucha może? Moją czasem by się wyżymać dało, nie raz mi dupa odpadała od 5+ godzin jazdy na moim siodełku Specialized Masakrator 3000, ale odparzeń nigdy nie miałem...
  • xeelee

no pielucha typu duże jajo; ) starałem sie ją zakładać tylko na krótkie wypady, ale się okazało zę tylko tą mam czystą :/

dodatkowo bez szelek, za starym rowerku byłą spoko, ale na tym juz nei jast zbyt komfortowa powyżej 50 km
  • Clown Szyderca

onanisci :D
  • Anonim

Trzba było założyć brudną :P

Mój rekord: 3 tygodnie po 4-5 godzin dziennie w tych samych gaciach rowerowych. Kolega jeździł w jednych tydzień dłużej, ja już zmieniłem :-)

Jak człowiek nie ma wyboru, to się przyzwyczaja.
  • Adamo

heh to ta pielucha nie była już sztywna? tak się po prostu zastanawiam ]:->
    ja jeżdżę w lycrze bez pieluchy i się nie poodparzałem jeszcze, a bywało że na szlaku spędzałem dosłownie całe dnie - chyba mam stalowe cztery litery xD
  • xeelee

albo full wypas siodełko :)

ale ty przez te 3 tygodnie ani razu tej pieluchy nie przeprałeś
  • Anonim

Pielucha nie była sztywna, nie :P I nie prałem jej, i tak byłem brudny cały czas - mycie 1-2 razy na tydzień :-)

Za to z każdym dniem rozkwitał bukiet zapachów jakie w niej wyczuwałem, aczkolwiek czekoladowych (?) ciasteczek, w przeciwieństwie do kolegi, w tym bukiecie nie zidentyfikowałem.
  • Adamo

tymi ciasteczkami to mnie zabiłeś _-_
  • ArteQ

>Ile to km i z jaką średnią jeździcie przy
    >sprzyjającym/niesprzyjającym wietrze?

Wyszło 190-pare km ze średnią 29km/h. Niestety droga nieoświetlona więc jak jechaliśmy już po ciemku to trzeba było mocno uważać żeby się w jakąś dziurę nie wpakować.
  • Anonim

To już robi wrażenie, gratuluje kondycji :-)

Sam bym chętnie pojechał dłuższy dystans po szosie, bo to co innego niż urywana jazda po mieście, ale niestety nie miałem okazji na nieobciążonym rowerze, a po polskich drogach to ja się boję; -)
| |

Alo! Leute! wiem, ze tam jestescie! nie chowajcie sie i tak wiem, ze tam jestescie... po co stawiac ...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)