<wf|pw> [274]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • xeelee

kto z naszego szacownego wydziału jeździ czasem = często na rowerku ?
  • DUDi

Jak mam, to jeżdżę; P
  • ArteQ

Ja kiedyś śmigałem na Reksiu; -)
  • Radosław

Ja śmigam.... nawet często:-)
  • Ela R....

czasem
    a reksika nadal mam;)) stoi sobie nieużywany
  • ArteQ

O Boże, jak to nieużywany !?
    A na chodzie chociaż jest? Pożyczysz na jeden dzień kiedyś?; -)
  • Student56

Rekreacyjnie śmigam :) Dziś w KPN odwiedziłem na chwilkę :)
  • Dzik

Ja kiedyś nie rozstawałem się z rowerem, taraz nie mam, bo jeden połamałem, inny ukradli :P
  • Ela R....

hehe nawet nie wiem w jakim jest stanie bo stoi z innym "gratami";)
  • Clown Szyderca

eh groszki moje zielone. dzisiaj sprzedalem ponad 30 letni tandem marki romet. groszkowe cudo z oldschoolowymi dodatkami..
  • Anonim

Ja śmigam w miarę przyzwoicie, może nie jak ArteQ, ale 4kkm w tym sezonie są. Ale aktualnie liżę rany po wczorajszym nieudanym lądowaniu; )
  • Gustlik

no cóż na uczelni na rowerze byłem raptem kilka razy jakoś tak jednak poręczniej mi było metrem (mniej się potu leje :P). a tak poza tym to jeżdżę aktywnie choć w ostatnim miesiącu trochę się zaniedbałem po pobycie nad morzem gdzie było dziennie około 40 km :P...
    innymi słowy jakby jakaś impreza rowerowo fizyczna to chętnie wpadnę :P
  • ArteQ

>innymi słowy jakby jakaś impreza rowerowo fizyczna to
    >chętnie wpadnę :P

Za miesiąc jest Harpagan :-)
    Rowerowy (jest opcja piesza ale to już niezły hardcore jest... ), ZDECYDOWANIE fizyczny i jeszcze trzeba głową ruszyć, znaczy się z mapy umieć korzystać.

http://www.harpagan.pl/rajd/aktualn...
  • Gustlik

hmmm nom ciekawe ale trzeba by się przeciwczyc pod takim kątem i rower doprowadzić do stanu nadającego się do szybkiej jazdy (niestey mój pojazd udało mi się skutecznie skatować :( )...

btw fizyczna miałem na myśli jakąś całkę po powierzchni albo co... :P
  • Adamo

wow ja lubię na rowerze jeździć :) i to bardzo szczególnie w górach <głupkowaty_uśmiech> ach nie ma to jak się załamać na podjeździe i zobaczyć śmierć hasającą miedzy drzewami :))))
  • Adamo

śmierć zobaczyć, w czasie zjazdu oczywiście:)
    no ale nie przejeżdżam w sezonie zbyt dużo, w tym, do tej pory trochę ponad 1000km...mało ale cóż, bywa
  • maryś

a ja nie przejechałam w tym sezonie nawet 1000km, co wcale mi nie przeszkadza...ogólnie jeżeli tylko coś organizujecie rowerowego, to z wielką przyjemnością wezmę udział, chyba że będzie to rowerowa orgia.

jeżeli chodzi o mapę, to też nie ma problemu.
  • xeelee

rowerowa orgia ... może :)
    a rowerowy zgon ? ( = ArteQ nadaje tempo)

dziś 21 mcdonalds na rogu powstanców i wrocławskiej cel spokojna nocna przejażdżka po kampinosie
  • Anonim

A może tak raczej jakaś spokojna przejażdżka w dzień? Niespokojna też może zresztą być :-)
  • ArteQ

>A może tak raczej jakaś spokojna przejażdżka w dzień?

A spokojnie to jutro o 14 jedziemy z kumplem do Zduńskiej Woli; -)
  • 1
  • 2
| |

Alo! Leute! wiem, ze tam jestescie! nie chowajcie sie i tak wiem, ze tam jestescie... po co stawiac ...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)