- 1
- 2
-
kto z naszego szacownego wydziału jeździ czasem = często na rowerku ?
-
-
ArteQ
-
-
-
Ela R....
-
ArteQ
O Boże, jak to nieużywany !?
A na chodzie chociaż jest? Pożyczysz na jeden dzień kiedyś?; -) -
Student56
-
Dzik
Ja kiedyś nie rozstawałem się z rowerem, taraz nie mam, bo jeden połamałem, inny ukradli :P -
Ela R....
-
Clown Szyderca
eh groszki moje zielone. dzisiaj sprzedalem ponad 30 letni tandem marki romet. groszkowe cudo z oldschoolowymi dodatkami.. -
Anonim
Ja śmigam w miarę przyzwoicie, może nie jak ArteQ, ale 4kkm w tym sezonie są. Ale aktualnie liżę rany po wczorajszym nieudanym lądowaniu; ) -
Gustlik
no cóż na uczelni na rowerze byłem raptem kilka razy jakoś tak jednak poręczniej mi było metrem (mniej się potu leje :P). a tak poza tym to jeżdżę aktywnie choć w ostatnim miesiącu trochę się zaniedbałem po pobycie nad morzem gdzie było dziennie około 40 km :P...
innymi słowy jakby jakaś impreza rowerowo fizyczna to chętnie wpadnę :P -
ArteQ
>innymi słowy jakby jakaś impreza rowerowo fizyczna to
>chętnie wpadnę :P
Za miesiąc jest Harpagan :-)
Rowerowy (jest opcja piesza ale to już niezły hardcore jest... ), ZDECYDOWANIE fizyczny i jeszcze trzeba głową ruszyć, znaczy się z mapy umieć korzystać.
http://www.harpagan.pl/rajd/aktualn... -
Gustlik
hmmm nom ciekawe ale trzeba by się przeciwczyc pod takim kątem i rower doprowadzić do stanu nadającego się do szybkiej jazdy (niestey mój pojazd udało mi się skutecznie skatować :( )...
btw fizyczna miałem na myśli jakąś całkę po powierzchni albo co... :P
-
Adamo
wow ja lubię na rowerze jeździć :) i to bardzo szczególnie w górach <głupkowaty_uśmiech> ach nie ma to jak się załamać na podjeździe i zobaczyć śmierć hasającą miedzy drzewami :))))
-
Adamo
śmierć zobaczyć, w czasie zjazdu oczywiście:)
no ale nie przejeżdżam w sezonie zbyt dużo, w tym, do tej pory trochę ponad 1000km...mało ale cóż, bywa -
maryś
a ja nie przejechałam w tym sezonie nawet 1000km, co wcale mi nie przeszkadza...ogólnie jeżeli tylko coś organizujecie rowerowego, to z wielką przyjemnością wezmę udział, chyba że będzie to rowerowa orgia.
jeżeli chodzi o mapę, to też nie ma problemu. -
rowerowa orgia ... może :)
a rowerowy zgon ? ( = ArteQ nadaje tempo)
dziś 21 mcdonalds na rogu powstanców i wrocławskiej cel spokojna nocna przejażdżka po kampinosie -
Anonim
A może tak raczej jakaś spokojna przejażdżka w dzień? Niespokojna też może zresztą być :-) -
ArteQ
>A może tak raczej jakaś spokojna przejażdżka w dzień?
A spokojnie to jutro o 14 jedziemy z kumplem do Zduńskiej Woli; -)
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne