-
Ostrunio
patrzac na swoj plan, to w tygodniu na uczelni spedze kolo 15h. Jak ja lubie te studia :D -
1298145
-
-
A teraz wielka prośba do tych, co 2 rok (i WDMy) mają już za sobą!
Błagam, napiszcie możliwie jak najszybciej (tj. do końca niedzieli), do którego z ćwiczeniowców z WDMów warto się wybrać?
dr Jagodziński/ dr Majchrowski/ dr Olszewski
Chodzi mi głównie o opinię jak są prowadzone zajęcia, czy da się coś zrozumieć i oczywiście jak ciężkie są kolokwia :) -
-
Anonim
Z perspektywy zeszłego roku pewnie Jagodziński/Olszewski, z naciskiem na Jagodzińskiego, ale osobiście wybrałbym Majchrowskiego - na wykłady z analizy średnio chodziłem, ale prowadził bardzo porządnie, a z Jagodzińskim jest jeden wielki chaos. -
1298145
>Piotrek napisał
> z Jagodzińskim jest
>jeden wielki chaos.
nie znajduje
trafniejszego
okreslenia; >
-
Ostrunio
Je bede mial z Olszewskim. Mam nadzieje, ze dobrze uczy, a przynajmniej jest lepszy od Chmaja [co nie powinno byc trudne] -
Ostrunio
A i do tych co na 1 roku sa i maja AM z Chmajem. Zacznijcie juz sie uczyc sami, albo przepiscie sie do innych grup -
>
>Piotrek napisał
> z Jagodzińskim jest
>jeden wielki chaos.
nie znajduje
trafniejszego
okreslenia; >
E tam nie znacie się:-) Jagodziński może zostawia mały nieład na tablicy ale jako wykładowca wdm na ćwiczeniach robi to co będzie na egzaminach, podczas gdy u innych wykładowców takiej gwarancji nie ma. Ci co mieli w zeszłym roku z Chmajem wdm-y mieli problemy z zaliczeniem.
-
Ostrunio
-
meler
Miałem z Chmajem i problemów z zaliczeniem nie miałem:)
Ale może to dlatego, że starałem się go ignorować na ćwiczeniach, gdy rozwiązywałem sobie zadania od dr Olszewskiego (to były zadania przez duży "ZAD"!). -
Anonim
-
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne