Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ostrunio

patrzac na swoj plan, to w tygodniu na uczelni spedze kolo 15h. Jak ja lubie te studia :D
  • 1298145

o masz. na
    drugim roku
    taki luz? az
    sie nie chce
    wierzyc :>
  • DUDi

Na drugim? Na piątym to jest dopiero luz; D
  • DUDi

A teraz wielka prośba do tych, co 2 rok (i WDMy) mają już za sobą!

Błagam, napiszcie możliwie jak najszybciej (tj. do końca niedzieli), do którego z ćwiczeniowców z WDMów warto się wybrać?
    dr Jagodziński/ dr Majchrowski/ dr Olszewski

Chodzi mi głównie o opinię jak są prowadzone zajęcia, czy da się coś zrozumieć i oczywiście jak ciężkie są kolokwia :)
  • Anonim

Z perspektywy zeszłego roku pewnie Jagodziński/Olszewski, z naciskiem na Jagodzińskiego, ale osobiście wybrałbym Majchrowskiego - na wykłady z analizy średnio chodziłem, ale prowadził bardzo porządnie, a z Jagodzińskim jest jeden wielki chaos.
  • 1298145

>Piotrek napisał
    > z Jagodzińskim jest
    >jeden wielki chaos.

nie znajduje
    trafniejszego
    okreslenia; >
  • Ostrunio

Je bede mial z Olszewskim. Mam nadzieje, ze dobrze uczy, a przynajmniej jest lepszy od Chmaja [co nie powinno byc trudne]
  • Ostrunio

A i do tych co na 1 roku sa i maja AM z Chmajem. Zacznijcie juz sie uczyc sami, albo przepiscie sie do innych grup
  • Radosław

>
    >Piotrek napisał
    > z Jagodzińskim jest
    >jeden wielki chaos.

nie znajduje
    trafniejszego
    okreslenia; >

E tam nie znacie się:-) Jagodziński może zostawia mały nieład na tablicy ale jako wykładowca wdm na ćwiczeniach robi to co będzie na egzaminach, podczas gdy u innych wykładowców takiej gwarancji nie ma. Ci co mieli w zeszłym roku z Chmajem wdm-y mieli problemy z zaliczeniem.

• Ostrunio

Jak i zeszłoroczną Analizę z Chmajem...
  • meler

Miałem z Chmajem i problemów z zaliczeniem nie miałem:)
    Ale może to dlatego, że starałem się go ignorować na ćwiczeniach, gdy rozwiązywałem sobie zadania od dr Olszewskiego (to były zadania przez duży "ZAD"!).
  • Anonim

Jest już gdzieś podział na grupy pierwszego roku?
  • DUDi

Jest. W dziekanacie.
| |

Alo! Leute! wiem, ze tam jestescie! nie chowajcie sie i tak wiem, ze tam jestescie... po co stawiac ...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)