-
Anonim
-
Mariusz
>Fetus Infetu napisał
> "Przyszedłeś tu studiować czy się uczyć?"
A co z tymi co przyszli sie tu uczyć ? Czyżby sie pomylili z wyborem miejsca ? :)
-
Estaton
O nie :) moim zdaniem jeżeli ktoś się chce czegoś nauczyć to nauczy sie nawet więcej niż sam by chciał :)
Generalnie wydział dla każdego :) -
Wierch Ambassador
Jeśli chcesz się nauczyć czegoś, nikt Ci nie będzie przeszkadzał... Ucz się na zdrowie! Ale nie masz bowiązku.
Tomash, są wydziały, gdize wiedzę się zdobywa i to widać. Kiedy przychodziłem na IChiP, nie wiedziałem do końca, jak to jest np. z tą rektyfikacją - a dziś jestem w stanie zaprojektować dowolną instalację do rektyfikacji i wziąć odpowiedzialność za to, że bedzie działała. -
-
Clown Szyderca
-
Anonim
>Clown Szyderca napisał
>lać na rektyfikacje. w destylacji tkwi przyszlosc! :D
Dżizas...
Misiu, weź najpierw pogooglaj i powikipediuj, bo jak to Werter przeczyta, to mu się mózg zagotuje. -
Clown Szyderca
mea culpa. widze ze rektyfikacja to tez calkiem fajne cudo. duza maja wydajnosc te jego maszynki? :D -
Anonim
-
Anonim
No więc tak...
Nie szczypało, nie bolało, krwi nie było :D
A tak serio to jest totalny luzik. Tego egzaminu nie można oblać.
Co do tych pytań ogólnych - dostaje się te ze specjalizacji bądź kwantówki więc 10 pytań odpada... Aczkolwiek jeżeli popytasz tu i tam to będziesz znał wszystkie pytania na obronę :D -
PaulKing
a czy ktoś wie może ile kopii magisterki trzeba złożyć w dziekanacie? bo regulamin mówi tylko o złożeniu ale nic o ilości... no chyba że ma to znaczyć że wystarczy im jeden egzemplarz -
szotman
Doz dziekanatu, z tego co pamietam to jedna sie skladalo. Ale dalem tez kopie recenzentowi. Chyba wyada dac kolejna promotorowi, jakas tez moze zostawic sobie na pamiatke; ) -
Silme
Moi drodzy od tego roku trzeba streszczenie w pracy zamieścić pod którym podpisuje się delikwent i promotor.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne