<wf|pw> [274]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Michał Koki

Witam serdecznie :) Któż jest równie szalony i rozpoczyna w tym roku studia na fizyce technicznej ?? Może jakaś integracja ?? :)
  • Anonim

no siema :)
  • Tyson

Witam również :)
  • Nastia Vardak

siemkacie :) jestem za integracją. kurczę, czy tylko ja jestem taka podekscytowana?; D
  • Anonim

tak xD wybiera sie ktos na wyjazd integracyjny? ew. po nim mozemy jakies spotkanie ogarnac, bo przynajmniej ja teraz nie dam rady :)
  • Anonim

siema! :) nie wybieram się na wyjazd :P
  • Jacekkk

Hej wszystkim(: ja się również nie wybieram na wyjazd(:
  • Nastia Vardak

ja też nigdzie nie jadę, jeśli chodzi o zeróweczki. :) aj, wiedziałam, że jest coś ze mną nie tak xD
  • Anonim

jakbyście mogli i jeżeli macie, to pozapraszajcie mnie na fb, stworze tajną prywatną grupę na potrzeby naszego rocznika, myślę, że tam wygodniej się będzie rozmawiało :)
  • Jacekkk

http://facebook.com/JacekPeryt tutaj jest mój adres fb (:
  • Nastia Vardak

oooo widzę ktoś z Łukowa :)
  • Lotnik

Witam ja również w tym roku rozpoczynam :)
  • Michał Koki

No miło, że już parę osób się znalazło; ) Prawdę mówiąc gdy zakładałem ten temat to nie liczyłem na zbyt duży odzew :P Jak najbardziej jestem za spotkaniem integracyjnym :P Najlepiej chyba we wrześniu :P
  • Lotnik

też jestem za wrześniem :P
  • Michał Koki

No teraz pewnie masę osób ma jeszcze jakieś plany wakacyjne, sam zresztą wybieram się do Zakopca, a pod koniec września czy tam w połowie to już więcej osób będzie mogło zjechać do Warszawy
  • Jacekkk

Chyba że mają mieszkać w akademiku to od 29 mogą się wprowadzać;d
  • Nastia Vardak

od 29? jak fajnie! :D jutro jade zawiezc papiery na akademik finalnie. wybralam na 1. miejsce Alcatraz.
  • Jacekkk

ale września;d
  • Michał Koki

Mimo tego może uda się spotkać jakoś wcześniej; P Ja sam zamierzam zjechać gdzieś w połowie września do Warszawy, a później spokojnie wrócić do domu na wybory :P
  • Jacekkk

no może i tak (: ale jak coś to zawsze mamy 5 lat;d
| |

Alo! Leute! wiem, ze tam jestescie! nie chowajcie sie i tak wiem, ze tam jestescie... po co stawiac ...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)