-
Anonim
Pewnie już wiecie, że matura z polskiego była do dupy.
Takie podstawowe pytanie:
Czy przyjmują na WF z amnestią z polskiego?
Maturę z matmy napiszę prawdopodobnie na mniej więcej 90%, z fizyki na 70 - 80%.
Czy jest na wydziale ktoś z amnestią? -
meler
-
Ela R....
hmm u na stakiego przypadku w tym roku nie było ale sadze że przyjmom taka osobe w końcu wpisuje sie w neta te wyniki i tylke na tej podstawie ludzi przyjmuja a na polski nikt nie bedzi epatrzec
ale ja jakbym zdała z Giertychem to za rok bym, to poprawiała bo to obciach szczerze spasc ponizej 30% jak tak na prawde powinno być 50% na zaliczenie -
Anonim
Też uważam, że to obciach. Na pewno nie jest tak źle z moim polskim.
Znam końcówków i wogóle umiem po polskiemu gadać :)
Chodzi o to, że chyba źle naklejkę z kodem nakleiłem.
No i myślę, że jednak czułbym pewniej mając świadomość, że indeks mam w kieszeni (nawet bez polskiego). -
-
Anonim
Post Elizabeth pozwala mi uwierzyć, że są na świecie ludzie zawalający maturę z polskiego.
A wracając do tematu...
Pawelekkow, akurat polski na fizyce się najmniej przydaje. Myślę, że spokojnie wejdziesz z amnestią z polskiego - jak zobaczysz jaki poziom języka prezentują Twoi koledzy na roku czy nawet niektórzy prowadzący, kompleksy miną jak ręką odjął ; ) -
Ela R....
acha
ale moze bedzie dobrze w koncu niby to zakodowane ale tak i tyak potem szkola to laduje w koperty i odsyla wiec moze dojada czyja to praca
albo po prostu stresa miales i tak myslisz a wszystko jest ok:))))
powodzenia -
A to w tym roku też jest możliwość zdania z "amnestią"? Może nie jestem za bardzo zorientowany w temacie, ale myślałem, że to było tylko raz (i o raz za dużo) i więcej się nie powtórzy.
A co do złego naklejania naklejki, to raczej nie wpływa na "ilość" punktów. Tzn. nakleiłeś dobrze - będziesz miał tyle, na ile napisałeś, nakleiłeś źle - (AFAIK) będziesz miał niezaliczone, czyli 0 punktów. Proste? -
Ela R....
-
Clown Szyderca
-
Ela R....
-
Anonim
Żeby nie było że taki rzadki jestem z polskiego... zdałem i miałem nawet 64%!
Pochwalę się i resztą wyników:
mat r 98%
fiz r 95%
Tak więc, spotkamy się w październiku.
Pozdrawiam. -
Ela R....
no to spoksss
to ja rzadsza jestem z polskiego bo miałam 63%(rok temu);))))
i do zobaczenia -
Clown Szyderca
-
-
Clown Szyderca
-
heh, nie przybliżaj mi :P
najzabawniejsze jest jednak to, że miałem więcej punktów od większości ludzi z humana :D -
Clown Szyderca
-
-
Clown Szyderca
-
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne