<wf|pw> [274]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • peliasek

Witajcie,

W związku z potrzebą promocji naszego wydziału założyliśmy nowe forum na stronie http://www.goldenline.pl/grupa/wydz...

Zapraszam tam wszystkich tych których interesuje rozwój zawodowy studenta/absolwenta naszego wydziału. Mam nadzieję, że to miejsce umożliwi wymianę doświadczeń oraz da możliwość promocji młodych - zdolnych.

Celem nowego forum jest pokazanie kandydatom na nasze studia co daje studiowanie fizyki na PW, czym różni się od FUW, gdzie pracują i co robią nasi absolwenci a także rozwijanie swoich zainteresowań - GL daje możliwość dołączenia do wielu, bardzo specjalistycznych grup (własny biznes, bazy danych, www, fotografia czy choćby podróże) gdzie można spotkać specjalistów i ludzi realizujących się w swoich zawodach. Młodzi ludzie wciąż nie wiedzą czy różni się fizyka na PW od tej oferowanej na UW, co można robić zarówno w trakcie studiowania jak i po zakończeniu edukacji. Pomóżmy im dobrze wybrać a potem wspierajmy w wyborze pracy.

Dlatego też zapraszam do tworzenia na nowym forum swoich profili i zachęcam do aktywności na nim.

Forum na grono.net jak zdążyłem się zorientować, pełni rolę raczej towarzyskiej konwersacji, więc forum na GL nie jest konkurencja tylko rozszerzeniem.

Fora na NK zamilkły już dawno.

Pozdrawiam
    Piotr Lesiak
| |

Alo! Leute! wiem, ze tam jestescie! nie chowajcie sie i tak wiem, ze tam jestescie... po co stawiac ...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)