WEZ PIGULKE [253]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • COCOLINO ! TO WLASNIE JA !

BNFF lub BN4F to nazwa teamu rowerowego :) obejzyjcie logo. http://www.duro.jpg.pl/?224269,1027...

PS. W tej szkole byla juz taka akcja

Breyah - Alternatywa w Telefonach na Gaz Własny

zapoczątkowalem ten front wraz z Mateuszem Wachowiczem, tak wiec wez pigolke to tylko kopia :D

poZdRo
  • Michał.

"Breyah - Alternatywa w Telefonach na Gaz Własny

zapoczątkowalem ten front wraz z Mateuszem Wachowiczem, tak wiec wez pigolke to tylko kopia :D "
    Jestes glupi czy tylko udajesz...? Co ma jakies Breyah do F WP? No i napewno "WP" to nie jakas kopia... <lol2>
  • kroolik.

Oczywiscie byloby ze mna cos nie tak gdybym (jako jedna z glownych postaci w F"WP"^^) nie napisal wlasnej oceny tego posta.
    Wymienie tylko kilka punktow :P

>>Po huj zamieszczasz tu takie posty jak one nie dotycza F"WP"
    >>Zajebiste masz tez logo, po huj takie zboczone
    >>F"WP" nie jest kopia to twoje Breyah bylo hujowe i nikt poza toba o nim nie wiedzial
    >>Zrob sobie wlasne grono tematyczne zbierz tyle osob co my to zobaczymy co jest lepsze
    >>Czlowieku ogarnij sie troche za nim napiszesz gdzies posta. Pomysl wczesniej nad trescia i miejscem. A nie tak na huja zes to odwalil
    >>Zbieraj sobie jakis zgranych ziomkow chociaz (spojrz na nasza ekipe^^)

Myslisz ze nas obchodzi twoje Breyah ? To hujostwo sie juz dawno skonczylo. tera jest czas F"WP" i mysle ze to jeszcze nie malo czasu z nami pozostanie. F"WP" 4 ever PzdR dla EkipY.
  • CaNeL

karolek po jakiego ch... sie wpierd.... miedzy wodke a zakaske...te wasze BREYAH wogule sie nie rozeszlo nikt nie zalapal tego nikt sie nie wciagnal...wiec po co sie wspominasz...po drugie primo to Twoje BREYAH nie ma nic wspolnego z moja FUNDACJA sa to dwie inne rzeczy...co Wy osiagneliscie ze wasza klasa wiedziala OCB?!a o mojej fundacji jest juz troszke glosniej...troche wiecej ludzi sie wciaga..z reszta liczba gronowiczow miowi sama za siebie...i to nie tylko...ludzie chca sie wciagac do FUNDACJI i chca wciagac do niej innych...i porownaj sobie My przez 5 dni ogarnelismy ponad 100 osob powslatly vlepki ktore juz poszly w obieg rozejrzyj sie to moze zobaczysz...i powstana koszulki...i ich nie bedzie nosilo raptem 3 osoby ze szkoly bo nikt inny o tym nie wie....tylko ludziska z calej warszawy??!!!i sie nie zdziw jak kogos w nij zobaczysz albo dostrzezesz vlepke...i nie pirdo....ze to jakas kopia bo to bzdury....koniec dziekuje!!!!!!
  • kroolik.

^^kamilek^^ kurwa nie pisz ze to jest tylko twoja fundacja :P ty ja zalozyles ale ona jest nas wszystkich ^^ chyba ze jest inaczej niz ja uwazam :/ ??
  • CaNeL

oj... przepraszam,masz racje,to pod wpywem emocji,przepraszam,to cos wspolnego,wszyscy razem jestesmy tego zalozycielamii razem ja budujemy...i razem odpiowiadamy..wiec jeszcze raz przepraszam :*
    mam nadzieje ze nikt sie nie pogniewa!!!!!!!!!!
  • Łozzz

z reszta huj z BREYAH to nie jest BREYAH i nie bedzie. wiec po to tu o tym pisac???? a poza tym ta "fundacja"sie jak widac duzo bardziej rozprzestrzenia i jest ogolnie git. WEŹ PIGUŁKE :D
  • Łozzz

z reszta huj z BREYAH to nie jest BREYAH i nie bedzie. wiec po to tu o tym pisac???? a poza tym ta "fundacja"sie jak widac duzo bardziej rozprzestrzenia i jest ogolnie git. WEŹ PIGUŁKE :D
  • Łozzz

• Anonim

OJ chłopaki, chłopaki... ; *
    Nie macie na co testosteronu marnować ?; -)
    zajmijscie się tym co trzeba a nie bezsensowną kłutnią...
    Każdy wie o co chodzi więc po co sobie nerwy strzępić ?! :D
    Buźka.
  • Kordo$$$

No widzisz Karolek, po huj sie wpierdalasz :D odrazu zjebke zebrales :P Tu jest zorganizowana akcja a nie jakies Breyah :P a tak pozatym to nie zapomnij o Cocolino pod prysznic :D
  • Anonim

Ale koleś miał loty, zebrał zjebe i sobie poszedł ^^ Jak przykro...
    Kordo$$$ - zorganizowana akcja... tea ^^ tylko... własciwie co organzujecie, bo chciałam sobie popisać, ale w sumie nie ma ematu, w którym mogę się udzielić.
    Wskazówka pliz.

Pozdrawiam :)
  • CaNeL

no wiec napisz co chcesz...zacznij temat taki jaki chcesz...bo FUNDACJA jest dla kazdego...wiec wszystkie chwyty dozwolone :P :*
  • kroolik.

^^ ta; ]
  • Anonim

Wszystkie chwyty ? :> ??
  • COCOLINO ! TO WLASNIE JA !

pff... dzieciaki :) dorosnijcie :) mislicie ze jestescie w pierwszej klasi to juz wam all wolno hahah. wez pigolke ? lepiej wez do dzioba :)

ktos tam napisal "zboczone" - co kurwa jakie ? bulwersuje cie pokazywanie czegos na czym oparty jest swiat ? to wyobraz sobie zycie bez tego :) aaa no tak zapomnialem :) dzieciak. ale nie martw sie jak podrosniej jajka ci obrosna to zajmiesz sie kobietami a nie tylko grą wpilke i kolegami z ktorymi napewno jestes blisko :P

PZDR :)

kamilek :P wiedzialem ze to tak sie skonczy :P a logo jest zajebiste :P
  • CaNeL

stary ja nie wiem o co Ci chodzi...mutacje przechodzisz czy co...o jakich dzieciach mowisz...sam sie zastanow...wpieradalasz sie i gadasz o jakis glupotach na poczatku ze bateria Ci w tlefonie siadla i przerobiles go na gaz...a teraz ze masz jakies problemy z dorastaniem,ogarnij sie?!a jezeli chodzi Ci o mnie w tym poscie to sie gon...i odwal sie od tego co robie...czym sie zajmuje itd...a dziewczynkami zajmowalem sie juz wtedy gdy Ty na gowno papu mowiles...wiec sory..i ani z jajkami ani z dziewczynkami nie mam problemu....
    3m sie!!f"WP"
  • Michał.

COCOLINO - czy przypadkiem twoj e-mail nie brzmi karol@zal.waw.pl a nie karol@zol.waw.pl ? Bo lepiej do Ciebie pasuje...
  • kroolik.

dobra kurwa .... pierdole cie. Zastanow sie najpierw co chcesz napisac ... zreszta po huj sie wpierdalasz tutaj jak i tak nikogo to nie interesuje co ty "kiedys" w dalekiej przyszlosci robiles ... zreszta ja pierdole temat pojdzie do kasacji i huj z tego bedzie ...
  • ganjalove

hehehehehe a co sie stao??; ) dzieciaki <lol> coz za wymiana pogladow na sprawe :) buahahahahahahaha enD
  • 1
  • 2
| |

no wiec....jest to akcja ktora ogarnie caly swiat...akcja "WEZ PIGULKE"...narazie jest na nie wielu....

Miejsca grona (0)