-
:O, a prowadzący "Filozofię egzystencjalną" (zapomniałem jaki kod) też się zmienił ?
-
megablasta von bigshoot'a
albo się zmienił, albo przedmiotu nie ma, bo Pan Doktor niestety nie żyje. byłem na jego pogrzebie, szkoda że tak mało studentów przyszło wtedy (bo to był na prawdę i dobry dydaktyk i dobry człowiek) -
HH7
Tak prowadzący FE też się zmienił (a raczej po zmianie prowadzącego FE wnioskuje że GR są i prowadzi je ktoś inny) i właśnie po tym opieram moje wnioski odnośnie zaliczania. Kolega chodził teraz na FE i prowadzi go koleś od Historii filozofii (nie znam nazwiska) i podobno zmienił zupełnie cały program FE tak, że bardziej przypomina historię filozofii. A na koniec jest kolos z wiedzy. -
>megablasta von bigshoot'a napisał
>(bo to był na prawdę i
>dobry dydaktyk i dobry człowiek)
Zgadza się... to były jedne z najfajniejszych i najciekawszych zajęć na jakie chodziłem... -
-
bartek
Pytanie bardziej natury związanej z naszym wspaniałym ERES-em: Jak na odchama jest 36 miejsc a jest 40 osób chętnych, to czy limit jest jakoś zwiększany automatycznie czy też trzeba chodzić do dziekanatu i prosić o to, podania jakieś? -
HH7
Zależy od przedmiotu, ale raczej limit jest po prostu zwiększany do pewnego poziomu. Jeśli się nie dostaniesz pomimo zwiększenia limitu lub gdy zwiększenia ilości miejsc nie będzie to zawsze pozostaje złożenie podania do dziekana.