-
ucho
Jestem z drugiego semestru i nistety dostałem miejsce w Alcatraz a ni jak sie spodziewalem w Ustroniu. Jesli ktos wie jak to wyglada, waunki, wszytko mnie obchodzi a w szczegolnosci subiektywne odczucia bylych mieszkancow, ect. -
Anonim
-
Anonim
Ja tez zaczynam od lutego i tez bede mieszkal w Alktaras :> Podobno od cholery tam karaluchow i innego badziewia ale moze jakos damy rade :) -
ucho
to bedzie w sam raz dobry powod zeby od czasu do czasu pojechac do domu na weekend, hehe.. To w koncu tylko jeen semestr a pozniej moze uda sie dostac do raju zwanego ustronie -
-
Anonim
Z tego co slyszalem rajem nazywana jest raczej Riviera.. Poza tym Ustronie sa cholernie daleko. 40 min w jedna strone to jednak za dlugo jak na dojazd na uczelnie. -
Łukasz
eee idzie się przyzwyczaić.
Ja mieszkałem kiedyś na Placu (akurat Babilon nie Alca) i przeprowadziłem się do Ustro - ze zmiany jestem jak najbardziej zadowolony.
Chociaż na późniejszych semestrach słyszałem też o migracji w drugim kierunku :)
Jeśli nie jesteście zadowoleni z przydziału myślę, że na tym etapie jest to jeszcze do zmiany
osoba za to odpowiedzialna to Wojciech Zaworski (w drugim czy trzecim linku na google znajdziecie mail) -
Anonim
ja mieszkam w alca juz 2 semestry i nie narzekam :). Jesli chodzi warunki to pokoje są mniejsze niż w ustroniu ale mieszkasz w 2 osoby, a nie 3... karaluchów nie widziałem co najmniej od wakacji - są jeśli zadbasz o to zeby były; ) . Poza tym do uczelni masz tylko 15 min.
generalnie bardziej polecam alcatraz :) -
Anonim
dzisiaj dzownilem do Alkatras...powiedziano mi, ze kwaterowanie studentow z Elki od lutego w ich akademiku to samowolka dziekanatu i mozliwe ze zostaniemy zakwaterowani w innych akademikach.... suuper:/ 2 tyg do rozpczecia semestru a tak naprawde nie wiadomo gdzie bedziemy mieszkac :/ -
ucho
mnie wlasnie przeniesli ze wzgledu na błędne oszacowanie wolnych miejsc w ustro i tak wlasnie tam jestem, hehe i niczego nie musialem zalatwiac, po prostu szczęście sprzyja najlepszym