WEiTI PW [2829]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Mania

Mam dosyć pilne pytanie do każdego kto ma jakąś styczność z akademikami PW. Otóż zakwalifikowałem się na studia na informatyce od lutego 2012, ale wskutek różnych zdarzeń ominęła mnie akcja kwaterunkowa, także mam jedno ważne, ale to niesamówicie ważne pytanie: czy da radę dostać się do akademika w styczniu/lutym. Czy zwalniają się wtedy miejsca w wyniku eliminacji studentów na pierwszej sesji (mam pytać w BM po 8 lutego). Pani w Banku Miejsc powiedziała mi, że jest jeszcze 80 miejsc w Ustroniu, ale ciężko mi jej wierzyć. Mam podobno rozmawiać z samorządem studenckim, ale na razie jest z tym niełatwo. Czy ktoś z Ustronia jest w stanie mi powiedzieć czy na chwilę obecną są tam jakieś wolne miejsca? I byłbym wdzięczny za wyjaśnienie mi sprawy z "wykupywaniem" pokoi.
  • Piotrek

Mieszkam w Ustroniu i mogę Cie zapewnić, że jest obecnie jest pełno wolnych miejsc, być może i te 80 jak Ci powiedziała pani w dziekanacie więc nie powinieneś mieć żadnych problemów z dostaniem akademika. Część miejsc na pewno się jeszcze zwolni za sprawą osób które z studiów wylecą, ale też przyjdzie trochę osób rozpoczynających studia od lutego. A jeśli chodzi o sprawę wykupywania pokoi to chyba chodzi o to, że ktoś dostał miejsce w akademiku ale mieszka w nim tylko oficjalnie, natomiast w rzeczywistości sam siedzi w mieszkaniu a w akademiku mieszka zupełnie inna osoba.
| |

Studenci Wydziału Elektroniki i Technik Informacyjnych PW. WEiTI to jeden z największych wydzia...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (4)