WEiTI PW [2829]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • BialyAs

Chcialbym sie dowiedzec czy zostawianie swojego ukochanego jednoslada na wydziale jest bezpieczne. Wiem ze panowie siedzacy w budkach obok stojakow na rowery raczej sie nimi zbytnio nie przejmuja ale chodzi mi o to czy slyszeliscie o jakis zniknieciach rowerow z wydzialu??
  • Sebu

ja tez chetnie poslucham opinii bo sam mam dylemat... jezdzic czy nie jezdzic...
  • Q

Ja kupilem sobie taki wiekszy łańcuch w Wheelerze na Nowowiejskiej i przypinam do stojakow przy wejsciu blizej metra. Sadze, ze jaki wejdzie jakis lysy kolega w paskach z przecinakiem to jednak ktos zareaguje. Widzialem, ze dziekan parkuje swoj rower przy drugim wejsciu, wiec moze tam lepij je przez to pilnuja. Przy gmachu głównym są jeszcze lepsze stojaki na numerki z cieciem co tego niby lepiej pilnuje, ale jednak to dalej.
  • kasia_q

Mój kolega zostawiał tam rower no i już nie zostawia a to dlatego właśnie że mu go ukradli... Z miesiąc temu albo dwa.
  • Piotrek (Pedros)

Ja czasem zostawiam i jest ok, wielu kumpli też zostawia - nie bójcie się !
  • BialyAs

a ten stojak z numerkami to jest platny? ja slyszalem ze jest parking rowerowy platny za wydzialem glownym podobno 1zl za dzien kosztuje
  • BialyAs

JA dzis tez zaryzykowalem co prawda smigalem co jakis czas srawdzac czy jeszcze stoi:) i stal o przecinaki to sie obawiam tak bardzi jak o wytrych dlatego szkoda ze nia ma na wydziale jakis numerkow czy innego diabla
  • Grono.Net

Dwa lata temu regularnie zostawialem przy stojaku blizej Riviery. Wtedy zasiegnalem jezyka, i ludzie mowili, ze od dawna nikt nic nie zwedzil. Ale w tym semestrze komus rower buchneli juz...
| |

Studenci Wydziału Elektroniki i Technik Informacyjnych PW. WEiTI to jeden z największych wydzia...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (4)