-
MMM
Witam,
chciałbym zacząć studia magisterskie na EiTI (przenosząc się z innej uczelni). Problem polega na tym, że jest to bardzo utrudnione, zarówno ze strony mojej obecnej uczelni, jak i PW. Egzamin dyplomowy mam dopiero na początku lutego, możliwość wydania dyplomu najwcześniej po miesiącu (zaświadczenie o uzyskaniu tytułu inżyniera od ręki). Byłem w Waszym dziekanacie, dowiedziałem się, że termin 31 stycznia jest sztywny i ostateczny. Czy serio tak jest? Czy może jednak istnieje coś takiego jak druga czy trzecia rekrutacja? Do rozpoczęcia semestru (20 lutego) spokojnie wyrobiłbym się ze wszystkimi papierami (oprócz samego dyplomu) i mógłbym zacząć studia z pierwszym dniem semestru letniego. Czy ktoś z Was miał podobna sytuację/słyszał o czymś podobnym? Doradźcie coś :)
Pozdrawiam -
Spróbuj może porozmawiać z którymś z prodziekanów (ds. nauczania lub ds. studenckich), słyszałem o nich dużo pozytywnych opinii. Może trzeba tylko napisać jakieś podanie czy coś; )