-
magnetofon mk-125
chlopcy i dziewczeta...
juz od dzis startuje Mongo.
dostepne sa badziki a w okolicy 1,5 do 2 tyg pojawia sie 2 wzory veganskich koszulek. robione przez vege dla vege...
jak narazie strona jeszcze w robocie wiec sprawdzic mozecie:
http://www.myspace.com/mongoveg
mamy nadzieje ze sie spodobaja...
pozdrawiam
olo
-
Anonim
zycze powodzenia. tylko na litosc boska zrezygnujcie z takich motywow jak " vegan girls rox " i niech wam nie strzeli do lba robienie napisow w stylu " go vegan or die " czy " i <3 vegan girls/boys " bo to jest po prostu dosyc plytkie. -
Jakub
>Kuba. napisał
>zycze powodzenia. tylko na litosc boska zrezygnujcie z
>takich motywow jak " vegan girls rox " i niech wam nie
>strzeli do lba robienie napisow w stylu " go vegan or die "
>czy " i <3 vegan girls/boys " bo to jest po prostu dosyc
>plytkie.
Ale idąc za tym rozumowaniem każdy ciuch z napisem vegan jest płytki. w czy lepsze są koszulki z samym napisem, czy kuszulki ze zdjęciami z rzeźni, od tego typu shirtów? Albo płytkie jest jakiekolwiek "obnoszenie" się z tym albo "whatever". Oczywiście w mojej opinii.
PS: I tak najlepszy wzór już na zawsze to: "Vegan Jihad" :) -
Anonim
szczerze jakbym mial sie przywdziac w cos takiego, to z dwojga zlego wybralbym po prostu samo vegan.
co do dalszej czesci twojej wypowiedzi uwazam, ze to zalezy od czlowieka czy jakis motyw bedzie plytki, wylansowany, czy jak najbardziej normalny. inaczej taka rzecz bedzie wygladac na wybujalym jegomosciu, a inaczej na 'normalnym', skromnym czlowieku. jednak rzeczy z pustymi haselkami niezaleznie na kim zawsze beda powodowac u mnie zniesmaczenie i irytacje. -
-
Anonim
i jeszcze odnoszac sie do wspomnianych prze ciebie motywow rzezni czy tez anty futrzarskich, to mozna cos fajnego splodzic spelniajac jeden podstawowy warunek : obrazek ma byc dopelnieniem tekstu. za pomoca tekstu z byle gowna mozna zrobic cos naprawde godnego uwagi. -
Marzena Dąbrowska
> i jeszcze odnoszac sie do wspomnianych prze ciebie motywow rzezni czy tez anty futrzarskich, to mozna cos fajnego splodzic spelniajac jeden podstawowy warunek : obrazek ma byc dopelnieniem tekstu. za pomoca tekstu z byle gowna mozna zrobic cos naprawde godnego uwagi.
" obrazek ma byc dopelnieniem tekstu." - z tym sie zgadzam, a tym samym jestem za tym aby były zdjęcia na koszulkach + text ale bez zabawnych sentencji czy czegos takiego- bo to po prostu nie idzie w parze, lub samo "Vege". -
Sylwia|Młoda
kiedys chcialam znalezc jakas cieawa koszulke odnosnie wegetarianizmu, a jedyne co znalazlam to koszulki typu/ nie zeby robila reklame/
http://www.koszulki.com/cgi-bin/sho...
ktore nie sa za bardzo porywajace i zachwycajace, wiec przydadza sie jakies nowe pomysly
zycze powodzenia i czekam na efekty pracy -
Legalna Siostra
nie podoba mi sie obnoszenie z wegetarianizmem/weganizmem w ogole. szczegulnie że bardzo czesto w takich rzeczach popierdalają 12 letnie dziewczatkach w glanach. śmiech na sali. no ja bym nie chodziła w czyms takim ale co kto lubi. w sumie dzieki znaczkom łatwiej uzewnetrzniac to co dla nas najwazniejsze. wiec ja chodze w badzikach z symbolami warszawy, zespołami i roznymi takimi rzeczami. nie zeby wegetarianizm był dla mnie nie wazny, ale nie potrzebuje sie tym chwalic. z resztą czesto wg mnie to zwyczajny lans.
a w ogole to ja robie znaczki, z wszelakich wzorow. 3 zł/szt. polecam sie; ) -
magnetofon mk-125
-
zda-cudowne dziecko baby jagi
3 zeta za sztuke?? popierodlilo kogos delikatnie mowiac???
<3 zeta za sztuke + koszty przesylki :):):):):)
-
magnetofon mk-125
skoro juz rozwinala sie dysputa co jest madre a co glupie, brzydkie, ladne itp... kazdy ma swoje zboczenia w kazdej dziedzinie.. i niema co tu dyskutowac i marudzic..
robimy rzeczy takie jakie chcemy.. chcesz to kupisz, nie chcesz twoja sprawa..
jesli chodzi o obrazki, zdjecia z rzezni itp.. szczeze powiedziawszy to po pierwsze na 25mm srednicy jakiekolwiek tego typu sprawy sa nieczytelne to pierwsze. pozatym "zarabianie" na gadzetach z czyjas smiercia jest niesmaczne i tyle. nie mowiac juz o tym ze generalnie vege/vegan jest przeciw jako takiemu cierpieniu i smierci... to nasze zdanie na ten temat.
jesli chodzi o badziki z zespolami to szczeze powiedziawszy.. moglibysmy odwalic w kij badzikow kapel z calego swiata kradnac im okladki z plyt, loga itp i zarabiac na tym kase.. ale NIE JESTESMY zlodziejami. niestety tak to wyglada.. bedziemy robic badziki kilku znajomych kapel.. ale na ukladzie takim ze beda miec z tego odsyp.
co do postu wyzej...
kuhwa jesli robisz cos recznie, nie kradniesz niczyjej pracy i robisz projekty praca ktora wykonujesz ma pewna wartosc... z reszta zobacz sobie na allegro w jakich cenach sa badziki...
twoje cialo twoj wybor...
to chyba tyle...
pozdrawiam -
Legalna Siostra
ekhem, 3 zł/szt to z tego co wiem, dosc tanio. taka prawda. ja robie znaczki od dłuzszego czasu i na prawde ludzie chcą nie raz takie rzeczy że głowa mała. dlatego tez robie czasem cenzure, hmm kiedyś ktoś chciał żeby zrobiła znaczki z celtykami dla jakiejs skrajnie prawicowej lekko podziemnej organizacji. jak odmowiłam to przez jakiś czas sie bałam z domu wychodzic :P ciezko jest :D -
magnetofon mk-125