-
Grono.Net
dziś nie wiem dlaczego,ale mam dobry humor:)powinnam założyć swój blog chyba; -) hehe
'moje myśli nieposkładane'
ps.
miłego wieczorka :) PZDR -
Anonim
-
SyLviA.
-
Anonim
-
-
Ewelina
-
elwira.
wtorki są okropne! nie dość ze szkoła, to od razu po szkole na angielski! i tak od 7 do 17 jestem poza domem! Masakra; / :-( ak jest tez w czwartki.. reszta - mam 6 godzin od 8;00..
bez komentarza.zycie jest ciezkie; Pp -
Dariusz :)
eee dzisiejszy wtorek nie był najgorszy :D zrobilismy sobie ze znajomymi wolne od szkoły :D:D ale i tak sie nie wyspałem :p ogólnie znośny wtorek :D -
sylwia.
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
jutro wtorek, najgorszy dzień w moim życiu.. nienawidze wtorków! :P i do 17 w szkole.. o booze.. -
Anonim
-
Anonim
ajj tam poniedziałek mi szybko zlatuje; D
wtorek i środa są najgorsze o.O -
aツ
Nienawidzę wtorków!!!!!!!!!!!!!!!!!:(
W ogole nie chce mi sie iść do szkolY;/:/:////
Codziennie sprawdziany!!!!!;;/
Nie wyrabiam...........:/ Nic mi sie nie chce........
Najchetniej poszlabym spac i obudzila sie w Boze Narodzenie:(
DO DUPY;/
...no dobra, a przynajmniej ten piątek mógłby juz byc;) -
.
-
aツ
Najgorsze to jest to... że cały nastepny tydzien musimy jeszcze chodzic do szkoly:/ Mogloby byc od srody wolnneee...:) A nie tak;| -
Anonim
-
sylwia.
taa..; ) a dzisiaj chyba ostatni odcinek :)
k.... dlaczego wszystkie wtorki są takie beznadziejene.. nawet jak zdaży sie coś miłego to później stanie sie cos co obraca wszystko o 180 stopni i mam doła..; ( tak jest właśnie dzisiaj :(
-
Anonim
wtorek... hmm...:D taki sobie dzien:D ale bardzo dlugi w sqll :D:D ostatnie 2 matematyki;/;/ zazwyczaj sie wylaczam wtedy; ];] -
Ewelina
nawet spoko był ten wtorek:)
ale jutro dwie fizyki i to pod rząd z rana!!:\ chyba skonam.
|
|
dla wszystkich którzy czekają z utęsknieniem na weekend i weekendowe szaleństwa :D
Miejsca grona (10)
-
polska Nieznana, warszawa-mazowieckie
-
Coffeetura Krakowskie Przedmieście 4/6, Warszawa
-
KLUB WYTWÓRNIA Łąkowa , Łódź
-
CLUB STEREO Nowy Świat 21A, Warszawa
-
klub discrete Nowogrodzka, Warszawa
- Dodaj miejsce