-
Anonim
o ile dobrze pamiętam w tym roku już był 13-tego w Piątek; )
co wam sie wtedy przydarzyło;p???
ja nie miałom nic pechowego - wręcz przeciwnie -
☆ BlooNdi ♥
ja byłam wtedy na 18-stce u koleżanki. impreza była super. pechowe było to że zgubiłam mój ulubiony błyszczyk; (; p -
mikroMakroKaś
-
glodnyyy kurde ♬
-
-
kasia
-
Laska... z Polski; d
A ja nie uznaje przesądów itp. i jakoś nic złego mnie nie spotyka w piątki trzynastego... Jak na razie ta strategia działa :P -
Anonim
jest wiecej zlych splotow okolicznosci kazdego 13-go, bo ich oczekujemy. Gdybysmy byli wyluzowani nie doszlo by do nich.
w tym roku byly dwa piatki trzynastego (kwiecien i lipiec), mozna sie pocieszyc ze w przyszlym roku bedzie tylko jeden.
rozumie ze 13ty jest w wielu kulturach nieszczesliwa cyfra, ale dlaczego w polsce dochodzi jeszcze piatek, ktory jest przeciez poczatkiem weekendu? -
Anonim
ja w piątek 13-tego grzecznie całowałam sie z chłopakiem w lasie zdala od rodziców....ach te wspomnienia... -
Anonim
-
Bartu$$
-
♪ Aśkuu xD
-
Anonim
-
Nusia
-
Piotruś
ja uwielbiam 13 miałem taki numer w dzienniku hehe to szczesliwa liczba; D A piatek kazdy jest szczesliwy bo to koniec szkoły :p -
Anonim
otóż to.
Ja mam zawsze w piątek 13 niesamowite szczęście, a więc kocham ten dziń :] -
Fergusia14
-
NIEWIDZIALNA N
co to NIBY za dzień tylko ze strachu mokro w gaciach mają ci, którzy W PRZESĄDY WIERZĄ !!!!!!!!!!!!!! beznadzieja BEZSENS -
^^Mała księżniczka^^
-
JJ
13..... 13.... piatek aa piatek :D piatkow zazwyczaj nie pamietam tak od 18 -
tyśka