-
Anonim
Polecam wam bardzo fajną książkę, która zmienia stosunek do pieniędzy. Opowiada o dwóch Ojcach: jeden który jest wyjątkowo wykształcony, ale nie jest zbyt bogaty a drugi to milioner, który miał wykształcenie tylko podstawowe...(Opowiada też o inwestowaniu)Na prawdę wciągająca jest:)
Teraz najlepsza oferta jest chyba w Inbooku jeśli się nie mylę
http://link.inbook.pl/page/31770
Ktoś ją czytał???? -
Anonim
ja wcale nie czytam książek... jeszcze żadna mnie nie zainteresowała. -
natt.
hehe..mnie też zbytnio nie zaineresowałą żadna ksiązka...cieżko mi coś upodobac:P -
Anonim
-
-
natt.
taaaa..ja w weekend siadam do kompa i juz:D:D i jakoś czas leci...czasem na spacer wyjde:) -
wojdat
-
Anonim
-
Kejt^^
-
Anonim
-
...Marlenka...(Ręba)
...a ja polecam ksiązke "Woja polsko-ruska pod flagą biało-czerwoną" żeby nie było to nie ksiązka historyczna, to ksiązka o dresie...hehe -
Kasieńka:D:D
-
(: ag :)
ja polecam "Samotność w sieci"..naprawde jest świetna, dużo lepsza niż film.. a napisze jeszcze, czytanie nie jest moją pasją;p -
♥Ania♥
Ja nie czytam ksiązek w weekendy...
No chyba ze nie moge isc na dworek i mam zajętego kompa to wtedy...
Jedyna ksiązka ktorą przeczytałam w całości to "Pamiętnik narkomanki" naprawde dobra książka... Polecam:* -
Anonim
ja polecam wszystkie książki paulo coelho.... są naprawde świetne... a ostatnio wziełam sie za czytanie stephana kinga.... no tez jest rewelacyjny... -
Anonim
-
Anonim
-
αηία
haha...no..ja nie czytam lektur chyba ze jakas nawet spoko<hahaha> ale taka ksiazke ktora mi sie spodobala to "Pamiętnik Księżniczki"... -
Anonim
Podwójny całus lepiej smakuje - Hortense Ullrich :)
Bardzo fajna książka chociaż na poczatku wydaje się głupia.
Ale nie rezygnujcie z niej po przeczytanmiu 5 stron bo naprawde jest świetna; ).
-
Anonim
-
aga.