WDiNP [1093]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • z

Czy ktoś z Was wie (choć pewnie wszyscy już zdali informatykę, tylko ja jestem taką sierotką) o której we wtorek jest poprawka z Gogołka?

I jeszcze bardzo, bardzo proszę! jeśli ktoś ma jakieś notki z rzeczonego Gogołka, niech będzie tak wspaniały i prześle mi na maila - zkabas@o2.pl. Będę bardzo wdzięczna.
    zosia
  • Anonim

Pociesze Cię, że nie jestes osamotniona jakies 30 osob nie zdało u tego świra a co do poprawki to 14.06, o godz. 14.00, w sali 210.
  • Herr mgr Zaranek

a tam, swira od razu. ma ladna corke;)
  • Anonim

a syna jakiegos przypadkiem nie ma?; )
  • Martusia

A co bedzie jak sie nie zda? W zeszlym semestrze chyba zdawalo sie do oporu...?
  • dlugas

Marta, a jak z wynikami na specjalizacje on-line? Wszyscy przeszli ten pierwszy etap? Bo nie poczekalem na wydziale a w necie oczywiscie jeszcze nic nie ma...
  • Martusia

Jest lista 13 przyjetych "dziennie" osob, i 14 "warunkowo", ktore maja rozmowe 27 wrzesnia, niestety nie pamietam na ktorej liscie Ty jestes, dzis zobaczysz, chyba ze zdales Gogo to spojrze i Ci napisze. Ja zrozumialam, ze beda po prostu 2 grupy, bo na liscie jest tez jedna osoba z wieczorowych, czyli dla nas zwolnily sie ich miejsca, bo widocznie ta specj. ich nie interesuje.
  • dlugas

Juz wszystko wiem! Gadu wczoraj sprawdzal i narazie mam miejsce "warunkowe"... Powodzenia na Go Go!!! :)
  • Martusia

Gogo zdany! Mam wakacje! Mozna bylo na dyzurze poprosic, zeby sprawdzil :] Jesli ktos sie nie zorienotowal to jesli dzis mu sie udalo zaliczyc - nie ma 2 w indeksie :) A jesli sie nie udalo to jest szansa we wrzesniu...
  • Kasia

hmm.. Gogołek nie wstawia 2? No to pięknie! Ale we wrześniu pewnie wstawi dwie!
  • Anonim

nie martw się kaśka ja też nie zdałem :( a może by tak zrobił 3 termin???
  • Śpiąca

Czy wiadomo juz kiedy kiedy jest termin poprawkowy? Cholera pierwszy semesrt tego swietnego przedmiotu wisi nademna.
    Podaje maila Tauto@wp.pl
    Pomocy, bo nie wiem kiedy wracac:)
  • Maf16

A ja nie wiem kiedy się do niego pofatygować :)
  • Maf16

Termin został objawiony na stronie Wydziału - 27.09 o godzinie 14 w sali 210
  • Śpiąca

Bardzo dziękuję:) Pytanie tylko takie. Czy ktoś się orientuje, czy jest to też termin dla pierwszego semstru?
    Na jaki maila do niego słać maile? Na stronie jest mail jego z instytutu dzienniakrstwa ale profesor nie odpowiada. Cholera!!
  • Anonim

ma ktoś może w sensowny sposób opracowane jakieś notatki na poprawkę? jeśli tak to wielka prośba i-k@o2.pl
  • Żona :)

Córka jest zajęta :)

Ten egzamin naprawdę jest taki trudny?