-
z
Czy ktoś z Was wie (choć pewnie wszyscy już zdali informatykę, tylko ja jestem taką sierotką) o której we wtorek jest poprawka z Gogołka?
I jeszcze bardzo, bardzo proszę! jeśli ktoś ma jakieś notki z rzeczonego Gogołka, niech będzie tak wspaniały i prześle mi na maila - zkabas@o2.pl. Będę bardzo wdzięczna.
zosia
-
Anonim
Pociesze Cię, że nie jestes osamotniona jakies 30 osob nie zdało u tego świra a co do poprawki to 14.06, o godz. 14.00, w sali 210. -
Herr mgr Zaranek
-
Anonim
-
-
Martusia
A co bedzie jak sie nie zda? W zeszlym semestrze chyba zdawalo sie do oporu...? -
dlugas
Marta, a jak z wynikami na specjalizacje on-line? Wszyscy przeszli ten pierwszy etap? Bo nie poczekalem na wydziale a w necie oczywiscie jeszcze nic nie ma... -
Martusia
Jest lista 13 przyjetych "dziennie" osob, i 14 "warunkowo", ktore maja rozmowe 27 wrzesnia, niestety nie pamietam na ktorej liscie Ty jestes, dzis zobaczysz, chyba ze zdales Gogo to spojrze i Ci napisze. Ja zrozumialam, ze beda po prostu 2 grupy, bo na liscie jest tez jedna osoba z wieczorowych, czyli dla nas zwolnily sie ich miejsca, bo widocznie ta specj. ich nie interesuje. -
dlugas
Juz wszystko wiem! Gadu wczoraj sprawdzal i narazie mam miejsce "warunkowe"... Powodzenia na Go Go!!! :) -
Martusia
Gogo zdany! Mam wakacje! Mozna bylo na dyzurze poprosic, zeby sprawdzil :] Jesli ktos sie nie zorienotowal to jesli dzis mu sie udalo zaliczyc - nie ma 2 w indeksie :) A jesli sie nie udalo to jest szansa we wrzesniu... -
Kasia
hmm.. Gogołek nie wstawia 2? No to pięknie! Ale we wrześniu pewnie wstawi dwie! -
Anonim
nie martw się kaśka ja też nie zdałem :( a może by tak zrobił 3 termin??? -
Śpiąca
Czy wiadomo juz kiedy kiedy jest termin poprawkowy? Cholera pierwszy semesrt tego swietnego przedmiotu wisi nademna.
Podaje maila Tauto@wp.pl
Pomocy, bo nie wiem kiedy wracac:) -
Maf16
-
Maf16
Termin został objawiony na stronie Wydziału - 27.09 o godzinie 14 w sali 210 -
Śpiąca
Bardzo dziękuję:) Pytanie tylko takie. Czy ktoś się orientuje, czy jest to też termin dla pierwszego semstru?
Na jaki maila do niego słać maile? Na stronie jest mail jego z instytutu dzienniakrstwa ale profesor nie odpowiada. Cholera!! -
Anonim
ma ktoś może w sensowny sposób opracowane jakieś notatki na poprawkę? jeśli tak to wielka prośba i-k@o2.pl -
Żona :)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne