WDiNP [1093]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kasia

termin znam i godzinę też podali, ale może ktoś wie gdzie to się ma odbywać. Albo chociaż gdzie mogę znaleźć takie informacje???
  • Herr mgr Zaranek

nie moge Ci pomoc, bo sam osobiscie oblalem pisemny:(
  • Anonim

Z tego co pamiętam to na Nowym Świecie 4.Tam jest jakieś nauczycielskie kolegium angielskiego czy coś. Tuż obok pl.Trzech Krzyży.
  • Herr mgr Zaranek

aa wiem, obok Copy General
  • Anonim

Kasiu ale sprawdź to jeszcze.Wiem, że ja mam tam egzamin, ale może Ty będziesz miała np. pod Sochaczewem? Kto wie?
  • aksak

ja rok temu zdawałam w nowej szkole języków NA dziedzińcu;)
  • back to reality; ))

hej a jak to wyglada? jakie sa pytania/polecenia?
  • gosilla kontra lumbago mózgu

no wlasnie, ten egzamin to bardzo enigamtyczna sprawa... mnie sie wydaje ze powinien byc w szkole jezykow obcych. co jest na nowym swiecie 4?
    no i co na tym egtzaminie bedzie? czy to prawa ze to tylko formalnosc i wszyscy zdaja? jaka gadka sobie przygotowac?
  • Anonim

moj facet od lektoratu mówił, że wynik rozmowy ma niewielki wkład do ostatecznej oceny

na wejściu pytają, kto ty, co studiujesz, czym się intersujesz, jakie amsz plany na wakacje... a potem chyba losowanko tematu... jak na maturce... albo na egz. FC, bo niektórzy egzmainują po 2 os, czyli musisz gadać z takim delikwentem na zadany przez egzaminatora temat

czasem dają headline z gazet i każą ci je zinterpretować, czyli jak myślisz o czym mógłby być ten artykuł itp.

• Anonim

• Anonim

dzięki wielkie, Michu... no to teraz musimy się tylko dowiedzieć takiego małego szczegółu jak to, GDZIE jest egz!; )

a ja juz wiem!
    wlasnie dzownilam do szkoly jezykow obcych i tam po kilku przekierowaniach (typu niech pani zadzwoni pod numer XXX XX XX, tam powinni wiedziec) podala mi cenna informacje. otoz trzeba zglosic sie do szkoly jezykow obcych przy krakowskim przedmiesciu do sali numer 6, tam przydzielaja do komisji.
  • Anonim

aaaahhhhaaa... to fajnie, że takie informacje gdzieś podali! kurde, a można to zrobić np. godz. przed egzaminem?; ) no dobra, muszę się znowu ruszyć na UW... ale dziuękiz a info!
  • orwokolor

dzieki rowniez.

Cholera, myslalam ze robia to automatycznie.

W kazdym razie dzisiaj sie nigdzie nie ruszam (chyba ze moj chlopak moze zrobic to za mnie), bo mikro czeka.

... I nie moze sie doczekac :(

A ile mieliscie punktow? :) Ja 114.

a ja 103:(
    i nie umiem angielskiego:(
    i wlasnie rozsylam smsy, i juz nikt mnie nie pociesza. teraz juz nie pisza ze to tylko formalnosc. tylko na przyklad ze w zeszlej sesji bylo pytanie o hodowle lososi w norwegii<rotfl>
    kolejny raz juz nie zdam pisemnego:(
    co robic???
  • Anonim

ja bym powiedziala tak..............
    norway is a beautiful country but a little bit cold so let's move to.... to Italy. Yes, Italy... so sunny... very sunny... hmm... too sunny? yes, it is too sunny, hot and crowded. so let's get back to poland... and what were you asking about? lososie? hmmm... who cares in poland about lososie! sledzie... that's different story. but you know... sledz must swim... in vodka of course... and what refers to vodka... i nawijasz o imprezie w zeszly piatek :)

always look on the bright side of life!!! po pisemnym tez mowilas, z enic z tego, bedzie gites

aha, bede wdzieczna za NIE wytykanie mi popelnionych w powyzszej wypowiedzi bledow; )))
  • Anonim

no i co gosilla... zdałaś! ja też... a temat miałam fajny - skomentować cytat: Young men think that old men are fools, old men know that young men are fools.
  • orwokolor

Ja mam 3+. Co za obciach.........

;-DDD