WDiNP [1093]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Maf16

Chętnych płci męskiej do walki o pierwsze miejsce w przyszłym sezonie ligi uniwersyteckiej z drużyną Dusicieli obręczy proszę o kontakt. Nabór wakacyjny niedługo się rozpocznie :) Dobrze grających, zdeterminowanych w drodze po sukces i medal :)
  • Anonim

Ja bym pograł.. , ale w wakacje to mnie w wawie nie będzie
  • Maf16

W wakacje większości nie będzie :) Jakieś granko w czerwcu albo w październiku. Wrzuć mi na wiadomość numer i maila jeśli dobrze grasz i masz dużo woli walki. Mecze przeważnie w środy wieczorem i spontaniczne zgrupowania w weekendy.
  • Anonim

Mój adres to strangler@interia.pl
    Będe w wawie mniej więcej do początku czerwca, więc gdyby co, to daj znać.
  • skrecCos.pl

Tez bym chetnie pogral. Jak beda jakies szczegoly to: typerzy@onet.pl
    A wybieracie sie na AND-1 basket tour?
    pozdrawiam
  • Anonim

A co to za impreza, kiedy będzie?
  • skrecCos.pl

streetball and-1.. Bedzie jakos w polowie czerwca. to najwiekszy taki tour w tym roku w Polsce... no i firma znana co poniektorym bardziej zainteresowanym koszykowka ze swietnej druzyny i extra filmow :)
  • Maf16

montuję 4, ale już skład mam. Zresztą od nas będzie kilka czwórek :)
  • skrecCos.pl

No to kto jeszcze nie ma druzyny? sklecamy cos i roznosimy w pyl "profesjonalistow"?
  • Rafał Panasewicz

Jakby ktoś potrzebował niskiego rzucającego amatora to się zgłaszam. Z chęcią porzucam, bo do drużyny raczej się nie nadam.
  • Maf16

To ocenimy na jakimś graniu, znaczy na rekrutacji :D Na początku czerwca coś ustawię na dworzu i wtedy sie spotkamy i zobaczymy kto co gra i gdzie się nadaje :)
  • Maf16

I się dzieję, spotykamy się 4 czerwca o 13, zbiórka pod Pałacem. Kto posiada ważną legitymację UW, wielką chęć i wolę walki, umiejętności gry w kosza i jest facetem (hehe mały szowinizm, ale nie ma ligi mieszanej :) Szanowne Panie zaprosimy do kibicowania:D ) zapraszam do sprawdzenia się w naborze do Dusicieli obręczy :D
  • Maf16

I się dzieję, spotykamy się 4 czerwca o 13, zbiórka pod Pałacem. Kto posiada ważną legitymację UW, wielką chęć i wolę walki, umiejętności gry w kosza i jest facetem (hehe mały szowinizm, ale nie ma ligi mieszanej :) Szanowne Panie zaprosimy do kibicowania:D ) zapraszam do sprawdzenia się w naborze do Dusicieli obręczy :D
  • skrecCos.pl

w koncu ktos cos robi, hehe... ja bede.
  • Maf16

Następne granie po przerwie wakacyjnej. Czyli okolice końca sierpnia i początek września. A potem jeszcze zrobimy jedno spotkanie na początku października. A później wybrańcy dojdą do składu i zaczniemy sezon :)
  • Maf16

A tymczasem informacja o drugiej turze naboru do Dusicieli:
    10 września, PKIN, godzina 12. Trwa nadal kompletowanie składu. Pozdrawiam.
  • Fiesta

A czy to jest liga uniwersytecka, czy tylko rekreacja na wydziale??????????
  • Maf16

eee polecam wnikliwe przestudiowanie pierwszego postu :)
  • Fiesta

no dobra ale to nie jest w ramach AZS-u, ale i tak sie pewnie bede pisal
  • Maf16

to nie jest AZS. To amatorska liga dla chętnych. Zapraszm na selekcję do składu 10 września.
  • 1
  • 2