-
aśchewka lilly
-
Paweł
-
tu..teraz.....zawsze....
-
Anonim
no prosze prosze;) jak nas duzo :P cóż zaszczytne gimnazjum pełne absolewentow i uczestników tego ...moje ogólne zdanie takei najbardziej ogólne z ogólnych jest take że poziom naszego gimnazjum byl beznadzijny;)i dlatego mozna bylo zajebiscie skonczyc ta szkole z dobrymi wynikami a przez to dostac sie do L.O...ale pierdoły pisze:P ja to proponuje absolwentom na browarka sobie skoczyc:D i powspominac:P chociazby Funcie:P -
-
Anonim
hej:)jak tam absolwenci gimn nr 5?? gdzie trafiliście po tej szkole?? heh no w sumie rzeczywiście można było mieć niezłe ocenki:) pzdr -
Anonim
A tak w ogóle to fajnie, że ktoś pomyślał i założył właśnie takie gronko. Może być ciekawie. -
aśchewka lilly
-
Anonim
-
Anonim
Fredro, było miło jak szkoła była na Świętojerskiej, teraz też w sumie jest miło, a szkoła jest gdzie??? na Miłej:D -
tu..teraz.....zawsze....
-
Paweł
-
Anonim
-
Paweł
-
Anonim
no to loozik a co dokladniej??? ja to raczey sggw albo APS;)
APS = Akademia Pedagogiki Specjalnej;) -
Paweł
na polibudę papiery złożyłem na infę na elektrycznym, na budownictwo i na energetykę na MEL-u :) Na UKSW też składam na infę i myślę jeszcze nad astronomią na UW; ) -
Anonim
no to łądnie:D...najlepsze jest to ze 27 wyniki:P a potem sie okaze czy nie na darmmo wlacalo sie 80 zł oplaty rekrytacyjnej:P -
Anonim
-
Paweł
-
Anonim
-
Anonim
no proszę, gratuluję!!! Wy już po stresach a ja za rok będę się martwić:(