-
X
Wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia i zdrowia, jak najmniej utarczek z nami facetami oraz sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym życzy wszystkim paniom Patrol :). -
alterna
-
Anonim
A ja się odcinam od tego komunistycznego święta. Co jak co, ale IMHO to głupie życzyć kobietom wszystkiego najlepszego raz w roku, zamiast robić to, przykładowo, codziennie :). -
Yanoosh
-
-
eve
-
alterna
hyh no nie wiem czy to święto to dzień na cześć kobiet ale nie święto. Ele Eve ma racje że by się znudziło.;D -
Też mi się to święto nie podoba, ale że jestem zdania że życzliwości nigdy nie za wiele, to chciałem przyłączyć się do Patrola i życzyć naszym forumowym damom wszystkiego najlepszego, zdrowia szczęścia etc. i ogólnie radości z życia :>
-
alterna
-
OLA
Wiem, że może i korzenie świeta są komunistyczne (przekraczanie normy itp), ale dziś już nie trzeba o tym pamiętać. Ja np długo nie wiedziałam, skąd to święto się wzięło. I zanim się doweidziałam, bardzo mi się ono podobało i tak już zostało.
I chciałam powiedzieć, że to nie jest "święto", ale jak sama nazwa wskazuje: "dzień".
Więc ja ten dzień - 8 marca bardzo lubię, bo mogę dostać kwiatka:) A że rzadko dostaję kwiatki, to cieszę się, że taki dzień nadejdzie:) No akurat w tym roku nie dostałam kwiatka, ale może za rok dostanę:)
No to czekam do następnego 8 marca z niecierpliwością;) -
eve
jak to nie dostałaś kfiatka?! to nie dopuszczalne! na twoim miejscu walnęłabym focha o ścianę;) -
OLA