• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Jurek

kto jedzie na obóz? Tak z ciekawościpytam.
  • X

ja
  • Łuczkowski Marcin

ja
  • Ku(L)ik

ja
  • Pro8e

specjalnie duzo takim pytaniem na gronie nie osiagniesz :p
    ja moze rozwine ten temat. otoz na najblizszym obozie jest plan nakrecenia Reklamy nowej sztuki walki "ŻELAZNEJ PIĘŚCI PETERSBURGA" :D. Ogolnie bedzie to taki kwas wypuszczony do netu i ogolnie zorganizowana akcja. W kazdym razie bedzie ona polegala na twardych rosyjskich technikach. Przydaloby sie sporo wieśniackich - rosyjskich rekwizywow (ja mam np. Pas z sierpem i mlotem i jakis mundur rosyjski) macie jakies 'Bajery', ktore moglyby sie przydac do tego projektu?
  • Łuczkowski Marcin

ja mam stary chełm, ale z polskim orzełkiem... może mi się taką czapkę usztkę da znaleźć, ale taką made in north russia
  • Jacek Nowak

to ma być film instruktażowy czy fabularny??
    A co do osób które jadą na obóz to wiem że nie jedzie Kusza, Lucek, Daniel i Karol.
  • Pro8e

No uszata czapa bedzie dobra.
    Nie jedzie tez Janusz.
  • Jacek Nowak

Ojej :-)
    No ale jak z tym filmem?? Masz jakiś koncept jak to ma wyglądać??
  • Pro8e

TO ma byc taki TRAILER nowej szkoly. oprocz tego beda (chyba.. przynajmneij taki byl plan) plakaty porozwieszane i strona intenetowa.. i ludzie beda dzwonic a my bedziemy nagrywac ich rozmowy i potem to do netu puscimy i ma byc smiesznie :)
  • X

I tak wypali tylko ten film, bo na resztę nikt nie znajdzie czasu i chęci, ale dobre i to :D
  • Anonim

super, macie cyfrówke? Kamere znaczy? Bo ja chaiłem zrobic demo sekcji na woli i do netu je dac na stron erickarda i shihanowi przesłac ale kamery nie mam :)
    Jak ktos z was ma to zapraszam z nią i poprosze potem o zgranie na cd
  • Yanoosh

No, Probe ma. Nagrywaliśmy nawet trening na Bielanach, ale to raczej wymarzony przez shihana film o błedach w karate. Jako reklama się nie nadaje; -)
  • pwl

Też jadę.
  • Yanoosh

jaJacek, Ty się tak nie ciesz, bo możesz się pewnego obozowego dnia obudzić i zobaczyć, że ja trening prowadze; -)
  • Ewa

Ja tez jade :)
  • Jacek Nowak

Widzisz co najzabawniejsze to akurat do twoich treningów nigdy nic nie miałem. nawet mi się podobały. A jeden trening przeżyję i tak i tak, nie ważne czego byś nie próbował... humoru mi i tak nie zepsujesz. Nie dasz rady :-D
  • Yanoosh

Zmieniaj skarpetki to nie bede się do Ciebie czepiał; P
  • Jacek Nowak

<ściana> specjalnie dla ciebie... Z lewej na prawą i z prawej na lewą...
  • Pro8e

Ja mam Kamerkie. Juz nawet nakrecilismy sporo filmikow dluzej i krocejmetrazowych... Myslalaem ze juz wszyscy o tym wiedza :P ... Ostatnio nigdzie sie bez niej nie ruszam.
  • 1
  • 2