-
Anonim
-
Anonim
Mechanicznego i na roku mamy tylko 3 dziołchy; ) Sprawdzamy z kolegami czy oprócz naszych trzech rodzynków chadzają jeszcze jakieś osoby płci pieknej po alejkach watowskich; ) więc zapraszamy do wpisów piękne panie; )
-
Anonim
-
Anonim
-
-
....*izka*....
Siemka Daniel :) jak tak bardzo chcesz to już Ci sie wpisuję :P ................To ja, jedna z tych trzech dziewczyn wydziału mechanicznego na WAT :) -
Anonim
heh max ja robie konkurencje Airmanowi - mojemu kumplowi z wydziału :P i jus mam wpis koleżanki :P poprostu sprawdzam komu więcej dziewczyn sie wpisze:P pozdrawiam -
gg
oj danielku, konkurencje koledze robić... :)
hehehe
a tak poza tym w naszym potoku są trzy dziewczyny, a w tym drugim całe cztery- więc na roku mamy ich całe 7, i każda jest w innej grupie. tylko jedna grupa na naszym roku jest osierocona i nie ma żadnej dziewczyny. pozdrawiam tą grupe :P -
per aspera ad astra
-
Grono.Net
-
Grono.Net
-
Anonim
Na cybernie nigdy nie bylo za duzo dziewczyn, wiec nie wiem jak to moglo komus przyjsc do glowy w innym temacie.
Teraz na 2-gim roku WCY ostaly sie (poprawcie mnie, jesli sie myle) 2 dziewczyny. 2 na caly potok, wrecz na cale 2 potoki (caly rok) :))) -
Anonim
farfi napisal:
>to widze ze tam prawie kazda grupa ma maskotke
nie to co w waszej (naszej) grupie :D -
zwykły, szary, micro...
spoko nieposiadanie dziewczyn na roku (WCY) mozna latwo nadrobic buszujac po innych wydzialach.
Pozatym na wykladzie, wykladowca po slowach: "Witam Panstwa" ogarnia sale wzrokiem i dodaje: "Niewidze Pan wiec witam Panow" i czesto sypnie jakims starym smiesznym dowcipem o blondynkach albo przeprowadzi dowod "na kobiecie" a, ze u mnie potok bez dziewuch to znam to z autopsi i uwierzcie nie wiecie co tracicie. -
Anonim
Wczoraj troche Miktus wykazal sie w temacie "niesmacznych zartow" z zakresu systemow liczenia :)
Najlepszy w te klocki i tak byl Jedrzej. -
cas
Jedrzej jest krolem w tym temacie :P
Nikt chlopaka nie przeebije :D
Logika zdan u Jedrzeja:
Jezeli w lodzi pada deszcz, a andrzej za duzo cpa, to z tego wynika ze baska wszystkim daje
Jezeli marek posuwa baske, a baska pieprzy sie z jurkiem, to nie oznacza to ze marek posuwa jurka :P
-
andrzej
text Jedrzeja: przeciez to nie ladnie tak zaczynac rozmowe z kims od spierdalaj... (apropo zaprzeczen na poczatku zdania) -
pablo
tak... to bylo niezle...
oraz, jesli na sali nie bylo dziewczyn: Anka wszystkim daje... (std przy kazdej prawie implikacji) -
Anonim
hehe to tak dla pocieszenia powiem ze u nas na geodezji jest ponad polowa kobietek :> Zawsze mozecie sie przeniesc :D -
andrzej
wiem wiem :D u nas sa 2 w porywach do 3 ostatnio :D C03C rulez!; ) a jak sie przewina dziewczyny tak grupowo... ehhhh az milo popatrzec zwlaszcza ze wiosna idzie :D hiihi -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Bemowo
- Załóż własne grono tematyczne