Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • krasnaal xD

Mial ktos z Was zajecia z Jerzym Zielinskim?; ]
  • Anonim

To ten u ktorego mam ostatni egzam z fizy i znow nie dopuszczony przez dowcipnego Olifwiera od cwiczen; )
  • krasnaal xD

hehehe :D O Oliwierze to slyszalem ze niezly wariat :P A ten zielinski jak? da sie zniesc?
  • andrzej

ja przyjemnosci z nim nie mialem... polecam Kierzuna to dopiero jest luzak... a na kogo uwazac... do larrego nawet nie idzcie z nieponumerowanymi stronami bo wam zwrota zrobi :) generalnie wsio zalezy na kogo sie trafi jako prowadzocego...
  • Anonim

Olifwier zabawny jest; -)
    Zielinski jest normalny, umiesz (czaisz temat:D), zaliczysz. Tylko nie sciagac, bo sie wqrwia.
    Kierzun jest dla mieczakow; P, polecam Piecka i Gawrona hehe:> dla tych ktorzy lubia sie posmiac.
  • M_ziel

Kierzun jest bezbledny. Polecam :D
    co do Piecka to nawet nic nie mow... po 5 razy oddawalem sprawka z laborek bo ciagle cos mu sie nie podobalo; ) ale dzieki temu ma teraz wypasna baze sprawozdan z fizyki :D
  • andrzej

hehehe i tak najlepsza akcja byla po 2 sem jak po oceny zesmy poszli do larrego (bo on wpisy robil) w naszej polowie (tej co miala z kierzunem) same 4, 4,5 5 hehehe a u larrego 3.5 to max :P i taki text do drugiej polowki jak juz nasze wpisy zrobil... widzicie... jakie maja oceny... mi to sie zawsze jakas glupsza polowa grupy trafi :P hehehehe
  • D.

Jest ktoś w posiadaniu niebieskiego bryku (nie pamiętam autora). Prof. Kędzierski zadaje "prace domowe" z niego.
  • Borówa

Zieliński jest dość wymagający i nie daje ściągać ale są i na to spowoby;) za jakiekolwiek ruchy od razu bez gadania wyrzuca no i zaznacza na pracy więc później jest ciążko:/ Isem z nim to lajt w porównaniu do egz na IIsem... bo dostajesz 5 tematów i piszesz wypracowania a później ustny więc jak jeszcze I bez większej nauki da sie pchnąć tak z II jest gorzej... powodzenia życzę:)
  • Taki tam

Jak w ogole wyglada zaliczenie u Ziela?? Wczesniej mialem z z Michalskim i u niego byl lajcik, niestety musialem sie cofnac :/ i teraz mam z Zielem (II sem tylko).
  • Anonim

Kiedyś Zielu robił tak, że najpierw pisemny odsiew, a potem ustna dopytka (coby mieć absolutną pewność że delikwent wie co napisał). Poprawki wyglądają tak samo, chyba że za mało osób było to od razu na ustny się trafiało.

Natomiast co do ściągania... Zielu słuch ma nietoperza, ale wzrok również. Skubany z drugiego końca auli potrafił usłyszeć jak ktoś ściągi wyjmuje. Za to jak student bezszelestny to i z A4 kopie zrobi. Wątpię żeby mu się z wiekiem zmysły wyostrzyły.
    Natomiast tak jak mówię, potem i tak jest odpytka ustna więc jak ktoś nie wie co spisał i o czym to wylatuje.

Ulubione pytanie (PEWNIAKOWE) - zadaje każdemu nawet po kilka razy: Dlaczego?
  • Anonim

>dezerter napisał
    >Kiedyś Zielu robił tak, że najpierw pisemny odsiew, a
    >potem ustna dopytka (coby mieć absolutną pewność że
    >delikwent wie co napisał). Poprawki wyglądają tak samo,
    >chyba że za mało osób było to od razu na ustny się
    >trafiało.
    >
    >Natomiast co do ściągania... Zielu słuch ma nietoperza,
    >ale wzrok również. Skubany z drugiego końca auli
    >potrafił usłyszeć jak ktoś ściągi wyjmuje. Za to jak
    >student bezszelestny to i z A4 kopie zrobi. Wątpię żeby
    >mu się z wiekiem zmysły wyostrzyły.
    >Natomiast tak jak mówię, potem i tak jest odpytka ustna
    >więc jak ktoś nie wie co spisał i o czym to wylatuje.
    >
    >Ulubione pytanie (PEWNIAKOWE) - zadaje każdemu nawet po
    >kilka razy: Dlaczego?

moze tak bylo kiedys, teraz exam wyglada zupelnie inaczej; ] u mnie byl tylko ustny i raczej latwo bylo go zdac.. co do sciagania to ja zrzynalem siedzac w malutkiej sali z tego grubego podrecznika do fizy (okladka z jabluszkiem:P), reszta ludzi tez nie proznowala wiec nie wiem skad ta teoria o sluchu nietoperza; ) powodzenia :D
  • Anonim

Może z wiekiem mu się przytępił, ja u niego zdawałem ze 4 lata temu.
  • Borówa

ja zdawałam rok temu i w pełni zgadzam się z moim przedmówcą. Najpierw pisemny, potem ustny a co do 'postawy' nietoperza też się zgadzam... ode mnie wiele osób wyleciało w trakcie egzaminu.
  • BAKU BAKU

siemka,

możecie poratować jakimś sprawozdaniem z laborek? bo nawet nie wiem od czego mam zacząć a tak miałbym jakiś wzorek.

najlepiej do zadanka 36 o momencie bezwładności bądź zad. 15, 6, 34. z góry dzieki za pomoc; )
  • Taki tam

#1 Wstep teoretyczny jakies tam pitu pitu o co biega w zjawisku ktore jest przedmiotem laborki
    #2 wykonane czynnosci (czy jakos tak, co tam robiliscie na co i dlaczego)
    #3 obliczenia
    #4 wnioski

Tak mniej wiecej to pamietam.
  • Borówa

szukam kogoś porządnie ogarniętego z fizyki, ćwiczenia, kontakt na priv
  • Anonim

LABORKI Z FIZY 1 ROK

SIEMA

chcialem zapytac czy ma ktos sprawozdania z laborkow z fizyki.

TEMAT: BADANIE DRGAŃ UKŁADU DWÓCH SPRZĘŻONYCH WAHADEŁ

bardzo prosze o pomoc; ) piszcie na prv
  • Michał

Witam szukam kogoś kto pomógł by mi z ćwiczeniami z fizyki z 2 semestru
  • Borówa

szukam kogoś porządnie ogarniętego z fizyki, ćwiczenia, kontakt na priv
| |

Wojskowa Akademia Techniczna :).

Wojskowa Akademia Techniczna WAT

• do
Grona tematyczne:

Fotki