WAT [4966]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Może ktoś wie, jakie warunki trzeba spełnić/ jakie papiery(zgody) gdzie zanieść,żeby iść na drugi kierunek??

Konkretnie chodzi o drugi kierunek na WAT
  • Anonim

najlepiej do dziekane tego wydzialu na ktorym chcesz sioe uczyc, a potem polatac po wykladowcach i sie popytac czy ci poprzepisuja ocenki, raczej nie powinno byc z tym problemu, ale nie wiem czy przypadkiem nie bedziesz musail zlozyc papierow no wiesz taka kolejna rekrutacja; )
  • yoosiba

proszę, proszę....
    z drugiej strony racja, już wybralismy specjalizacje.. jeszcze pisanie pracy.. i koniec tej wesolej przygody jaką jet WAT! A tak można sie jeszcze pobawić..
    A tak na poważnie, najproście zrobil to Darek, poszedł na egzamin wstępny i zdał na elektronike. Tak po prostu.
  • Anonim

tak, ale teraz nie ma egzaminów... jest coś w rodzaju konkursu matur:P
  • Anonim

rozumię że chodzi ci o studiowanie 2 kierunków równolegle?? musisz mieć zgodę swojego dziekana i dziekana z drugiego kierunku. zapisujesz sie na drugi rok i zaliczasz tylko różnice w przedmiotach z pierwszego a tego jest mało. najlepiej zapytaj sie u siebie w dziekanacie albo przeczytaj regulamin studiów powinno coś tam być.
  • Anonim

hmm
    no widzę Kuba ze jesteś niezle doinformowany; -)
    tak trzymać!!!; -P
    masz racje jeszcze jeden egz!!! żeby tylko go nie uwalić!!!
  • yoosiba

Po pierwsze maciek, to chyba jeszcze lepiej, bo wystarczyło się zapisać, a nawet egzaminu byś nie pisał!
    Po drugie największy problem jest gdy chcesz studiować rownolegle na innej uczelni, bo wtedy obie strony wymagają pozwoleń, podań formularzy, rejestracji itp. (wiem bo sam chce zacząć na fizyce na UW, tylko mnie Chudy odesłał z kwitkiem, bo nie mam jednego przedmiotu zaliczonego i nie chce mi wydać zgody, a Pani dziekan z fUW nic bez niej nie zrobi).
    Ale jak chcesz na naszej uczelni, to idź pogadaj z Chudym (i z Najdżelem, bo to za jego kadencji będziesz studiował 2 kierunki, tutaj zaręczam Ci, że z Najdżelem nie będzie porblemu). Powinno się spokojnie udać....
  • Anonim

dzieki.
    konkretnie powiem,że drugi kierunak to marketing, wiec ten sam wydział:D mam nadzieje,że wystarczy nie mieć zaległości ipuszczą sprawe.
    jeszcze raz thx
  • smartambient.pl

zarządzanie to możesz sobie wziąć nawet jako trzeci kierunek, tak jest ciężko; P
  • Anonim

jestes na ZMD??:) byle sie rektor zgodził i z górki
  • Adrian

Musisz mieć zgodę dziekana kierunku na którym obecnie studiujesz, no i dopiero możesz załatwiać resztę formalnośći na drugiej uczelni (drugim wydziale). Na WAT podstawowym warunkiem jest też ukończenie drugiego roku studiów. pzdr
  • PomiDooR

Ale ale czy to jest warunek konieczny ?? Mam na mysli zaliczenie 2 roku (czy moze chodzi tylko o zakonczenie 2 roku :) ) Mam kilku znajomych ktorym jeszcze sporo brakuje do zliczenia 2 roku :P

Pozdrawiam
  • Anonim

Ja już mam wszystko posprawdzane i obgadane z prodziekanem:P trzeba złożyć podanie do REKTORA, ale składając je do dziekanatu,zeby wiedział o tym Twój dziekan.
    W statusie studiów jest też zdanie typy: student po 2 roku studiow ma prawo ubiegac sie o podjecie drugiego kierunku studiow. Nie wiem czy trzeba mieć zaliczony 2 rok, ale lepiej na wszelki wypadek zaliczyć:P
| |

Wojskowa Akademia Techniczna :).

Wojskowa Akademia Techniczna WAT

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (4)